„Micron“ mano, kad TLC bazės SSD kaupikliai vartotojams šiuo metu nėra patrauklūs

Praėjusią savaitę kompanijos „Micron“ pateikta finansinė metų ketvirčio ataskaita nėra tokia įdomi, kaip jos atstovų nuomonė apie tai, kurios bazės SSD kaupikliai šiuo metu pirkėjams yra labiausiai patrauklūs. Pasirodo, „Micron“, kuriai taip pat priklauso „Crucial“ ženklas, kaip pagrindinį kozirį mato MLC NAND atmintį.

Kartu su finansine metų ataskaita „Micron“ prasitarė bepradedanti 16 nm. MLC lustų gamybą. Serijiniai produktai kartu su pačia pažangiausia MLC atmintimi rinką turėtų pasiekti kitų metų pradžioje. Kompanijos atstovų teigimu, korporaciniame sektoriuje, kur vartotojus ypač domina patikimumas ir greitis, TLC atmintis net nėra svarstoma. Micron mano, kad MLC atmintis ir pažangus litografinis procesas (kad ir tas pats 16 nm.) yra kur kas patrauklesnė kombinacija tiek kainos, tiek ir savybių prasmėmis, nei TLC tipas.

„Micron“ teigia, kad vidutinė SSD kaupiklio talpa bendrai vartotojų rinkai iš jų pusės siekia 200 GB, kuomet varžovai neperžengia 128 GB. Tuo tarpu verslo sektoriuje vidutinis dydis išauga iki 220 GB. Kompanija ateityje ketina pristatyti verslo sektoriui skirtą 16 TB SSD kaupiklį, kuris turės PCI-Express sąsają.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.