„Microsoft“ atskleidė „Surface Neo“ ir „Surface Duo“

„Microsoft“ ruošia labai įdomų produktą – „Surface Neo“. Ši planšetė turės net du 9 colių ekranus ir 360o vyrius. Šie ekranai taip pat leis dirbti su rašikliu. Prietaiso kiekviena pusė yra 5,6 mm storio, tad sulenkus abu ekranus turėsim 11,2 mm storio prietaisą. Beje, įrenginio svoris yra 1,3 kg. Abu ekranus saugos nežinomo tipo „Gorilla“ stiklas. Prie „Surface Neo“ bus galima naudoti klaviatūrą, ji prie korpuso prisijungs magnetų pagalba.

„Surface Neo“ turės „Windows X“ operacinę sistemą, o viską varys „Lakefield“ procesorius su 11-os kartos „Iris“ grafika. „Surface Neo“ realus išleidimas įvyks prieš kitų metų šventes, t.y. 2020 metų antroje pusėje.

https://youtu.be/fssZICsV4Rg

„Surface Duo“ irgi turės du ekranus, bet tai jau telefonas. Operacinė sistema bus „Android“, bet sisteminio lusto dar nežinome. Telefono abu ekranai bus 5,6 colio ir turės tikrai nemažus rėmelius. Matyt jų reikia norint šio dizaino išpildymui. Telefonas turės vyrius, kurie leis telefoną paversti į 8,3 planšetę. Manoma, kad šis telefonas irgi bus išleistas prieš 2020 metų galą.

3 Komentarai

  1. SiurbliuMeistrs parašė:

    Įdomus konceptai, tik Surface Neo atveju bus visvien nekažka, nes per tiek metu Windows taikymo planšetėm ir touchscreenui, visvien tragiškas user experience išlikęs.

  2. Nukainotas parašė:

    Kad ir ką besugalvotų, laptopo niekas nepalauš. Nei planšetiniams nepavyko, nei jokiems dual screen’ams nepavyks, laptopą nugalės tik PC implantas į smegenis 🙂

  3. Teftilijus parašė:

    Įdomus variantas tas surface duo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.