„Microsoft“ galimai siekia partnerystės su „Steam“

Pastaruoju metu „Microsoft“ siekia suderinamumo tarp „Xbox“ konsolių ir asmeninių kompiuterių su „Xbox Play Amywhare“ platforma. Viskas jau kiek atskleidžiama pavadinime, norima pasiekti, kad įsigytas žaidimas vienoje platformoje galėtų būti žaidžiamas ir kitoje. Tuo pačiu būtų sinchronizuojamas ir žaidimo progresas.

Naujausiame „Steam“ beta atnaujinime pastebėta labai įdomi kodo eilutė: „Xbox_pairwise_id“. Tai galėtų būti užuomina į būsimą funkciją ir kažkokį suderinamumą su „Xbox“ platforma. Prisiminkime, „Microsoft“ prideda klaviatūros ir pelės palaikymą savo „Xbox“ konsolėse, tuo pačiu ruošiama ir žaidimų transliavimo iš debesų paslauga. Tuo tarpu „Steam“ jau siūlo valdiklių palaikymą.

„Microsoft“ norint pasiekti įvairių platformų sujungimą vien „Xbox Live“ ir „Windows UWP“ parduotuvių neužteks. Šios paslaugos nėra taip tiek stipriai išplėtotos kiek „Steam“, ši platforma praktiškai dominuoja asmeninių kompiuterių žaidimų pasaulyje. Partnerystė tarp „Microsoft“ ir „Steam“ savotiškai pasitarnautų abiem milžinams. „Microsoft“ gautų prieigą prie milžiniško kiekio „Steam“ naudotojų, o „Steam“ turėtų didelį pranašumą prieš savo konkurentus.

4 Komentarai

  1. MMM parašė:

    bandziau nupirkti xbox dovanu kopana europos rinkai, tai buvo visiska tragedija. Per skirtingus puslapius skirtingas eshopas, per windows store dar kitas. Ten luzineja servisai, neveikia. Pavyko susisiekti live su supportu, tai patvirtino, kad is ties viskas pagriuve ir neveikia. Visiskas Fail’as.

    Tada nupirkau per tarpininkus, bet nesiaktyvino, patvirtino tarpininkai, kad ten sds kazkoks ir grazino pinigus.

  2. PauliusP parašė:

    Xbox Play Anywhere

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.