„Microsoft“ įgalins HDR daugiau nei tūkstantyje DX11 ir DX12 žaidimų su „AutoHDR“

„Microsoft“ dirba prie „AutoHDR“ technologijos, kuri įgalins HDR net tuose žaidimuose, kurie įgimtai HDR nepalaiko. Kol kas „AutoHDR“ gali naudoti tik „Windows Insider“ programos dalyviai, bet vėliau ji bus prieinama visiems žaidėjams, naudojantiems asmeninius kompiuterius ir „Xbox Sereis S/X“ konsoles.

Norint pamatyti HDR žaidimuose neužtenka turėti su HDR suderinamą monitorių. Taip pat reikia, kad žaidimo kūrėjai HDR integruotų į žaidimą. Su „AutoHDR“ galėsime HDR naudoti daugelyje DX11 ir DX12 žaidimų, net jiems neturint integruoto HDR. Tam, žinoma, dar reikės HDR monitoriaus. „AutoHDR“ žaidimams suteiks daugiau tikroviškumo. Kai ši technologija bus prieinama „Windows“ operacinėse sistemose ją reikės įgalinti „Windows HD Color“ nustatymų skiltyje.

„Microsoft“ taip pat pateikė „Gears 5“ pavyzdį su „AutoHDR“. Šiame žaidime yra įdiegtas įgimtas HDR. Iš pavyzdžio matome, kad „AutoHDR“ atpažįsta vietas, kur reikia keisti ryškumą, bet ne taip gerai kaip įgimtas HDR. Nepaisant to, „AutoHDR“ atrodo daug žadanti technologija.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.