„Microsoft“ paaiškino, kodėl „Project Scorpio“ neturi „Ryzen“

Jei jums įdomu, kodėl „Microsoft“ nepanaudojo „Ryzen“ architektūros procesoriaus savo greit išleidžiamoje „Project Scorpio“ konsolėje, tai atsakymas yra labai paprastas.

„Microsoft“ atskleidė, kad jiems paprasčiausiai to neprireikė. „Jaguar“ procesoriaus aštuoni branduoliai patobulinti taip, kad konsolė nejaustų spartos trūkumo iš jų. Be to, „Microsoft“, veikiausiai, norėjo tik aštuonių fizinių branduolių, o „Ryzen“ branduoliai daug didesni, juos naudojant būtų išaugusi viso lusto kaina.

Priduriama, kad kuriant „Project Scorpio“ buvo norima išlaikyti 100 % atgalinį suderinamumą su „Xbox One“ ir „Xbox One S“, bet tuo pačiu padidinant spartą. Tai buvo pasiekta „Jaguar“ branduolius stipriai modifikuojant ir jų dažnį pakeliant iki 2.3 GHz.

18 Komentarai

  1. AsPaulius parašė:

    Gal galit kas padėti? Bandau forume čia užsiregistruoti, nes pasirodo atskiri acc yra saite ir forume. Tai registruojantis klausia kažkokio lempinio klausimo:
    Kokių tipų straipsniai talpinami technews portale?
    NEŽINAU. Daug įvairių atsakymų banžiau, bet vis meta, kad ne toks atsakymas. Dažniausiai tai būna logiški klausimai ar captcha. Na o dabar klausia klausimo, į kurį gali atsakyti savaip. Tai koks gi atsakymas? 😀

  2. zaibas parašė:

    Gal kas nors galėtų paskelbti šią naujieną, manau tikrai visus domina kas ruošiasi įsigyti Ryzen procesorius : http://www.biostar.com.tw/app/en/news/news.php?S_ID=299

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.