„Microsoft“ pasiūlys dar penkias „Windows 10“ versijas

„Microsoft“ daro tai, kas jiems patinka. Greitu metu sulauksime dar penkių naujų „Windows 10“ versijų. Panagrinėjus, ką jos siūlo, gali net pradėti suktis galva. Naujos „Windows 10“ versijos bus skirtos tik „Home“ operacinės sistemos šakai. Be to, kiekviena versija turės reikalavimus techninei įrangai. Naujos versijos yra sekančios:

  • „Entry“
  • „Value“
  • „Core“
  • „Core+“
  • „Advanced“

Kaip minėjome, šios naujos versijos veiks tik su tam tikromis techninės įrangos konfigūracijomis. Pačios pirmos versijos nutaikytos į silpnus „Atom“ procesorius turinčius įrenginius su maksimaliu 4 GB RAM kiekiu. Gerėjant versijai auga ir techninės įrangos reikalavimai. Pavyzdžiui, „Advanced“ versija palikta „Core i9“, „Core i7“ ar „Ryzen“ procesoriams.

  • „Entry“: „Intel Atom/Celeron/Pentium“ ≤ 4 GB RAM & ≤ 32 GB SSD ir ≤ 14.1″ ekranas (NB), ≤ 11.6″ (2in1, planšetė), ≥ 17″ AiO
  • „Value“: „Intel Atom/Celeron/Pentium“ ≤ 4 GB RAM & ≤ 64GB SSD & ≤ 14.1″ ekranas (EM ≤ 4 GB RAM & ≤ 64GB SSD ar ≤ 500 GB HDD)
  • „Core“: Negali būti naudojama įrenginiuose, kurie atitinka „Core+“ ir „Advanced“ versijų reikalavimus.
  • „Core +“: Aukštos spartos CPU ir >4 GB RAM (visi kompiuteriai) ≥8 GB RAM & ≥1080p ekrano rezoliucija (NB, 2in1, AiO) >8 GB RAM & ≥2 TB HDD ar SSD kaupiklis (stalinis kompiuteris)
  • „Advanced“: „Intel Core i9“ (bet kokia konfigūracija) ar „Core i7“ ≥ 6 branduoliai (bet kiek RAM), ar AMD „Threadripper“ (bet kokia konfigūracija), ar „Intel Core i7“ >16 GB (bet kiek branduolių), ar AMD FX/ „Ryzen 7“ >16 GB (bet kiek branduolių), ar ≥ 4K ekrano rezoliucija (bet koks procesorius veikiantis sistemoje su 4K rezoliucija.

Kaip ir galima tikėtis, šių naujų versijų skiriasi ir kainos. Jos yra sakančios: „Advanced“ ($101), „Core +“ ($86.66), „Core“ ($65.45), „Value“ ($45) ir „Entry“ ($25). Naujosios versijos „Microsoft“ partnerius pasieks balandį.

Kaip jau buvo pranešta seniau, „Microsoft“ atšaukia „Windows S“ versiją. Nuo šiol visi „Windows 10“ turės „S Mode“. Kai bus įgalintas šis režimas „Windows 10“ leis veikti tik toms aplikacijoms, kurios parsisiųstos iš „Windows Store“.

indows

4 Komentarai

  1. iTroubl3 parašė:

    Kuo jos realiai skirsis neskaitant skirtingų reikalavimų ?

  2. G@m3r1s parašė:

    Na viskas aišku , daug kas sėdi dar su senais pc ir w10 yra cancer be ssd ypač , todel ir reik versijų slabniem pc.

  3. r00lz parašė:

    Čia kaip spėju versijos skirtos kompiuterių gamintojams, kurių parduotuvėje neįsigysi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.