Microsoft: 2010 bus geriausi metai Xbox 360 istorijoje

Didžiausias programinės įrangos gamintojas pasaulyje, kompanija Microsoft tikisi, kad ir be pranešimų, ko mus iš tikrųjų tikėtis iš artėjančio Xbox 360 priedo Natal, šie metai šiam žaidimui kompiuteriui bus geriausi iš visų iki šiol buvusių.

Praėjusią savaitė San Franciske korporacija buvo surengusį uždarą X10 renginį, kuriame žiniasklaidos atstovams suteikė šansą pažvelgti į tai, kokie planai ir kokie gi žaidimai yra ruošiami Xbox 360 žaidimų kompiuteriui. Nepaisant to, kad apie Natal nebuvo kalbama, nes manoma, kad šis prietaisas bus pompastiškai pristatytas E3 parodos metu, kompanija anonsvo daugybe artėjančių žaidimų Xbox 360 platformai.

Renginio metu visų pirmiausia buvo užsiminta apie žaidimus, kurie pasirodys pirmoje šių metų pusėje ir galime drąsiai teigti, kad daugelis iš jų yra tikrai įspūdingi ir bus skirti tik šiam žaidimų kompiuteriui. Tai buvo Alan Wake, Crackdown 2, Dead Rising 2, Fable III, Halo: Reach, Lost Planet 2 bei Splinter Cell: Conviction žaidimai. Buvo pademonstruotas ir artėjantis svarbus Left for Dead 2 papildymas.

Buvę parodoje žiniasklaidos atstovai pažymi, kad sprendimas surengti X10 renginį yra logiškas, taip norint labiau atkreipti dėmesį į žaidimus pasirodysiančius Xbox 360 žaidimų kompiuteriui vėliau šiais metais. Tai, matyt, turėtų suveikti – dažnas žaidimų portalas šiuo metu kalba apie šį renginį. Taip pat E3 parodoje visas dėmesys turėtų būti sutelktas Natal projektui ir šiam įrenginiu skirtiems žaidimams, tad atkreipti dėmesį į minėtus žaidimus reikėjo dar prieš šį renginį norint, kad jie būtų pakankamai perkami.

Taip pat kalbama, kad dalyvavę renginyje apžvalgininkai liko gana sujaudinti to, kiek gi puikių, kokybiškų žaidimų šiais metais pasirodys Xbox 360 žaidimų kompiuteriui. Tiesa pažymima, kad toks projektų reklamavimas gali turėti ir neigiamų padarinių, ypač leidėjams. Mažai tikėtina, kad visi pasirodysiantys išskirtiniai žaidimai bus parduodami taip, kaip bus tikėtasi, nes vienas iš jų užgoš kitą ir atvirkščiai. Taipogi kiekvienas iš leidėjų turi tik po vieną ar du garsius žaidimų vardus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.