Microsoft atleidžia darbuotojus

Artėjant laikui, kai du ypatingai dideli ir svarbūs Microsoft projektai (Windows 8 ir jo Windows Mobile versija) išvys dienos šviesą, Microsoft nusprendė atleisti didelę dalį darbuotojų, kurie yra atsakingi už tai, kad pasaulis norėtų pirkti šiuos naujuosius produktus.

Vasario pirmąją, norėdami restrukturizuoti vieną iš padalinių, Microsoft “išspyrė” 200 už marketingo veiklą atsakingų darbuotojų. Šaltiniai kompanijos viduje teigia, kad pagrindinis šios atleidimų bangos tikslas buvo kiek galima labiau sumažinti besikartojančius darbus susijusius su įvairių projektų populiarinimu.

Microsoft atstovai teigia, kad padalinio reorganizavimas leis lengviau valdyti naujų produktų reklamą ir pardavimus, o likusi dalis marketingo komandos darbuotojų ir toliau bus atsakingi už įvairių padalinių, tokių kaip Bing ar Xbox koordinavimą.

4 Komentarai

  1. Daimonas parašė:

    Kada atsiras normalios naujienos ?

  2. ZigZag parašė:

    Daimonas, o kokių naujienų norėtumėte? Kas naujo paskelbiama internete, tą ir mes paskelbiam. Temos pas mus įvairios ir, ko gero, laikui bėgant temų ratas dar didės.

  3. Daimonas parašė:

    ZigZag, vos ne kiekviena diena pasirodo nauju ziniu, is AMD/Intel/nVidia stovyklu. Pastarases kelias dienas ju tikrai netruko. O cia kaip ju nera taip nera… Buvo viena naujiena apie AMD Optorion liniga, bet ten kreivai ji buvo parasyta ir isvis istrynet.

  4. ZigZag parašė:

    Pasistengsim pasitaisyt. Po savaitgalio dar daugiau dėmesio skirsime naujienoms.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.