„Microsoft“ demonstruoja naujas „Windows 10 For Phones“ savybes

 Visai neseniai buvo išplatinta „Windows 10 Technical Preview For Phones“ operacinė sistema, kuri skirta ne tik telefonams, bet ir planšetiniams kompiuteriams. Kompanija nusprendė pademonstruoti naujas galimybes ir savybes trumpame video filmuke.

6 Komentarai

  1. sketchy parašė:

    nežinau kaip Jus, bet mane tai mobilioji Win OS nervuoja, kaip kad ir šis pristatytojas… Kaip tokį necharizmatišką jie galėjo parinkti? Tik balsas dar visai nieko.. :))

  2. nemesis parašė:

    O man WP 8.1 labai patinka. Ir OS renkuosi pagal galimybes, lūkesčius, funkcionalumą, patogumą, greitumą ir t.t. o ne pagal žmones kurie jas pristato.

  3. sketchy parašė:

    ne ne, jokiu būdu nenorėjau pasakyti, kad nepirksiu prekės, nors ji blogai pristatyta.. reikia pasinaudoti, kad galėtum spręsti. tai va – man, asmeniškai, nepatiko 🙂 o jei Jums patinka – nieko blogo ir nieko gero, visi renkasi kas ką nori 🙂

  4. ToBeX parašė:

    Na, mano tai nuomone tokia, kad WP greiciau veikia nei androidai, bet jie greiciau ir veikia del to, kad juose nieko nera 🙂
    Pasidarius pagal save androida jis veikia idealiai net senas budamas, tik cia aisku tai ne eiliniui vartotojui.

    O ir cia pristatytos naujos inovatoriskos funkcijos jau 4 metus naudojamos androide 🙂
    Nors kai panaudojau ios operacine 5s telefone ir ji man visai patiko, kad greitai veikia viskas net nieko perdaug nenustatinejant, bet velgi truksta optimozavimo pagal savo poreikius galimybes.
    Tad manau, kiekvienas telefonas ir jo operacine randa ir ras savo vartotojus. Nes negaleciau patiket, kad verslininkas sau leistu tokius android bairius, kaip – oi pakibo vienas apsas, tuoj as ji isjungsiu nes jau man rodos zinau kuris.

  5. sketchy parašė:

    geras pastebėjimas – kiekvienas telefonas ir jo operacine randa ir ras savo vartotojus. "Like"

  6. zhaltees parašė:

    Man simpatija WP 8.1 dingo kai reikejo is OneDrive pdf’a persiust emailu… Kai suvokiau, kad defaultinis pasto klientas gali prisegti tik nuotraukas ir vaizdo irasus is kameros, man visas entuziazmas prauole. WP niekuomet taip ir nepasieke isbaigtumo, o tie smulkus trukumai galu gale daveda iki to kad pradedi telefono nekesti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.