Microsoft Kinect pasirodys rytoj, produktas geriau optimizuotas

Daugelis iš mūsų žaidėjų, kurie savo svetainėse turi Microsoft Xbox 360 žaidimų kompiuterį, su nekantrumu laukia Xbox 360 Kinect priedo pasirodymo, kuris leis žaidimus valdyti be pultelio. Jis ne tik pasirodys rytoj, bet ir yra geriau optimizuotas.

Aleksas Kipmanas, vienas iš tų žmonių, kuris dirba prie ankščiau kodiniu vardu Natal žinoto produkto, kiek ankščiau teigė, kad Kinect naudos nuo 10 iki 15 procentų Xbox 360 žaidimų kompiuterio apdorojimo galios, o tai neatrodė labai maži skaičiai.

Visgi prieš išleidimą tas pats A. Kipmanas šį kartą patikino, kad Xbox 360 Kinect yra žymiai geriau optimizuotas ir priedas nenaudos daugiau kaip vieno procento Xbox 360 apdorojimo galios. Pripažinkime, kad šį kartą šis skaičius mus tenkina. Bet kokiu atveju atrodo, kad už Atlanto žaidėjai sklandžiai žaidimus su šiuo priedu galės žaisti jau rytoj.

2 Komentarai

  1. Storasis parašė:

    Istraukos is kinect terms of service :

    If you accept the agreement, you “expressly authorize and consent to us accessing or disclosing information about you, including the content of your communications, in order to: (a) comply with the law or respond to lawful requests or legal process; (b) protect the rights or property of Microsoft, our partners, or our customers, including the enforcement of our agreements or policies governing your use of the Service; or (c) act on a good faith belief that such access or disclosure is necessary to protect the personal safety of Microsoft employees, customers, or the public.”

    ir

    “You should not expect any level of privacy concerning your use of the live communication features (for example, voice chat, video and communications in live-hosted gameplay sessions) offered through the Service.”

    nice 🙂

  2. ligonis parašė:

    nemanau, kad cia tos yra tikrai tas. kazkaip perdaug ziauriai skamba.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.