„Microsoft“ nustebino: pirmais metais atnaujinimas iki „Windows 10“ bus nemokamas

Sekančios kartos „Windows 10“ operacinei sistemai skirtame renginyje „Microsoft“  susirinkusią publiką maloniai nustebino pareikšdami, kad „Windows 10“ pirmus metus bus nemokamas visiems, kas naudojasi „Windows 7“, „Windows 8“ arba mobilia „Windows Phone 8.1“ versija.

Kol kas perėjimo iš senesnės operacinės sistemos į naujesnę modelis nebuvo tiksliai apibrėžtas ir greičiausiai priklausys nuo tokių dalykų, kaip konkretūs reikalavimai aparatinei įrangai. Aišku viena: nespėjus per metus po „Windows 10“ išleidimo atnaujinti savo senesnę operacinę sistemą, vėliau toks žingsnis taps mokamu. Kartu su „Windows 10“ „Microsoft“ ketina grąžinti „Start Menu“ funkciją, taip pat pilnavertę darbastalio aplinką ir DirectX 12 palaikymą.

7 Komentarai

  1. savvanoris parašė:

    Neklaidinkit zmoniu W10 bus nemokami tiems kas turi LEGALES WINDOWS 7;8;8.1 VERSIJAS

  2. procc parašė:

    savvanoris – cia savaime aisku kad tik tiems kas turi legalias versijas :DDD
    O siaip idomu ar metus pasinaudojus sia sistema, nereikes uzsimoket? Jei tikrai per pirmus metus duos visam laikui nemokamai, tuomet visai neblogai. Bet tai butu neblogas nuostolis microsoftui, matomai jie viska pasvere ir nusprende kad tokiais budais bus galima daugiau uzdirbti pinigo?

  3. BC00 parašė:

    Yep, ir čia Microsoft sušnekėjo neaiškiai, ar Win 10 bus leidžiama naudotis nemokamai tik pirmus metus, ar iki gyvenimo galo 🙂

  4. ironvolf parašė:

    Logiškai mastant neapmokęstins daikto, kurį davė nemokamai, nes tai būtų antireklama, kai po metų naudojimo prasidėtų pranešimai, jog reikia susimokėt. Čia labiau reklamos pagrindu viskas daroma, kad OS išpopuliarėtų ir plius dovana tiems vartotojams kurie linkę pirkti legalią OS, kas privers susimąstyti nelegalios OS vartotojus, kad palaikymas microsofto neblogas 🙂

  5. pascha parašė:

    Ka su legalia vista daryti? gal yra koks papigiai i win7?

  6. Katonas parašė:

    Skamba kaip is fantastikos zonos, bet jei tiesa manau mums tai labai gera zinia

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.