Microsoft pristatė Windows Phone 7 platformą

Programinės įrangos gigantas, kompanija Microsoft taip pat žada aktyviai dalyvauti mobiliųjų telefonų technologijų kare ir vakar MWC parodoje, Barselonoje pristatė naują Windows Mobile operacinės sistemos versiją su pakeistu pavadinimu – tai Windows Phone 7.

Kaip teigia Microsoft, naujoji operacinė sistema yra akivaizdus žingsnis į priekį palyginus su jos pirmtaku dėl perdarytos sąsajos ir tokių integruotų savybių kaip Xbox Live ar Zune. Pasak kompanijos, dizaino filosofiją būtų galima įvardinti kaip „gyvenimas judėsenoje“.

„Šiandien aš esu labai besididžiuojantis galintis pristatyti Windows Phone 7 seriją, naują Windows telefonų kartą.“, – sakė Microsoft vadovas Styvas Ballmeris. „Perpildytoje rinkoje, kurioje bemaž visi telefonai atrodo taip pat ir daro tą patį, aš padrąsinau komandą mums pristatyti naujos rūšies mobiliųjų technologijų potyrį. Windows Phone 7 žymi persilaužimą telefonų rinkoje ir neabejotinai atspindi žmonių gyvensenos tempą bei jiems reikalingą susisiekimą su kitais žmonėmis ir būtinybę pasiekti vieną ar kitą servisą bei pramogos tipą.“

Naujoji operacinė sistema taip pat turėtų padėti plisti Microsoft Bing paieškos sistemai, kuri pastaruoju metu sulaukė daug pagyrų. Kiekvienas Windows Phone 7 prietaisas bus su privalomu mygtuku, kuris jus vienu paspaudimu perkels į šią paieškos svetainę surasti tinkamą maršrutą, susirasti informacijos ir panašiai, pabrėžiamas ir naujasis pradinis sistemos langas, kuriame turėsime kelis keičiamus „karštuosius mygtukus“. Reikia tiesiog sulaukti operacinės sistemos pasirodymo ir mes pamatysime, kaip Microsoft pavyko tai realiai įgyvendinti ir ar vartotojai liks patenkinti esminėmis permainomis.



\"Get




4 Komentarai

  1. Esthreel parašė:

    Nesveikai gerai atrodo atrodo palyginus su Ver 6.5

  2. PauliusBa parašė:

    Bet apgailėtinai, palyginus su Android. Manau, kad smarkiai prašauta.

  3. Vytautas parašė:

    Pffft… Androido UI – vienas bjauriausių, mano manymu. Šiaip atrodo gražiai, tik kažkaip labai blankios spalvos…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.