„Microsoft“ ruošiasi pristatyti „Windows 8“ planšetę kitą savaitę?

„Microsoft“, tikėtina, ruošiasi atskleisti planšetėms skirtą „Windows 8“ savo rengiamoje konferencijoje kitą savaitę. Jei tikėsime sklandančiais gandais, „Samsung“ yra būsimas aparatūros (angl. hardware) partnerės pasirinkimas.

Tokiu atveju, rugsėjo 13 d., kuomet prasidės konferencija, gali tapti diena, kai „Samsung“ pagaminta „Windows 8“ planšetė taps realybe. Gandus paskleidė „Korea Economic Daily“, o industrijos šaltiniai teigia, jog „šis naujasis „Samsung“ pagamintas produktas bus pirmasis kompanijos bendradarbiavimas su „Microsoft“ jos aparatinės įrangos prietaisuose.“

Tuo tarpu, praneša „Reuters“, Steven Sinofsky pademonstruos parodomąją „Windows 8“ versiją, tačiau planšetės su ja parduotuvėse nepasirodys dar artimiausius 12 mėnesių. „Windows 8“ taip pat bus pristatyta staliniams kompiuteriams, tačiau daugumos paskalų informacija, tai bus 2012 pradžia.

„Samsung“, savo ruožtu, neturi priežasčių nesitikėti planšetės sėkmės. Neoficialiai pripažįstama, kad jos „Android“ planšetės tikrai vertos dėmesio, tačiau teisiniai konfliktai su „Apple“ varžė jų pardavimus. Be abejonės, kompanija siekia nurungti iPad, nesvarbu kokia OS bus pasirinkta.

3 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Kada beta versijos prades plust torrentuose? Pastaruoju metu w7 pradeda nebepatikt mano senukui, tai reiketu jau kaip ir ismegint w8.

  2. Augustazz parašė:

    w7 neseniai isleido, jau w8 leidzia 😀

  3. Pasisiauses parašė:

    O ką? Tu nori, kad vėl dešimčiai metų sustotų progresas?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.