Microsoft: Windows 7 pardavimai – fantastiški

Programinės įrangos giganto Microsoft vadovaujantysis pareigūnas bei direktorius Styvas Ballmeris akcininkų susirinkime su džiaugsmu pareiškė, jog naujosios operacinės sistemos Windows 7 pardavimai yra tiesiog fantastiški.

Pranešama, kad Windows 7 operacinės sistemos kopijų buvo parduoda net dvigubai daugiau, nei bet kurios iki šiol pardavinėtos Windows operacinės sistemos versijos. Kaip žinia, Windows 7 pasauliniu mastu pasirodė spalio 22 dieną ir nors S. Ballmeris oficialių skaičių nenurodė, The Wall Street praneša, jog per pirmąjį mėnesį buvo parduota apie 40 milijonų OS kopijų. Palyginimui Windows Vista per pirmąjį mėnesį nupirko apie 20 milijonų atskirų vartotojų.

S. Ballmeris, matyt, paveiktas ypač gerų pardavimų pasakė, jog Windows 7 – viena iš geriausių kompanijos sukurtų operacinių sistemų. Kompiuterių gamintojai taip pat neatrodo nusiminę. Dell jau kiek ankščiau pareiškė, kad Windows 7 padidino stalinių kompiuterių pardavimus tiek įmonėms, tiek įprastiems vartotojams.

6 Komentarai

  1. tsuMi parašė:

    Nieko stebėtino – visiškai vykęs produktas 🙂 Džiugu.

  2. developeris parašė:

    as ir + jam dedu 🙂 pats naudoju ir kolkas priekaistu itin mazai 🙂

  3. linas_mif parašė:

    Lyginant su vista tai tikrai vykes

  4. newdiamond parašė:

    nesuprantu kuo tas win 7 geresnis ? grazesniu wallpeperiu idejo…paprasciausiai labai jau supeikta buvo vista…nors irgi nezinau uz ka. o Xp po biski visi jau uzmirsta….mano nuomone OS turi buti paprasciausiai intuityvi vartotojui …laisvai vartotojo konfiguruojama..ir kas svarbiausia stabili..kad ir del blogo draiverio…

  5. complexxL9 parašė:

    newdiamond tai ka tu isvardinai svarbiausia, delto win7 ir giriama. Tai ko dar nesupranti?

  6. Fostil parašė:

    Taskbaro tvarkymas kaip niekad paprastas, pin unpin. startas irgi sauniai dirba. Ant xp pas dauguma startas uzmirstas budavo, o dabar irasai pora raidziu ir programa jau yra. Tad ner ko stebetis, tikrai sauniai padirbejo. Isskyrus control panel, galejo duot pasirinkima palikt xp isdestyma, nes ir po metu w7 naudojimo vis tenka pagalvot pries kur nors ieinant.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.