„Middle Earth: Shadow of War“ sparta

Pasirodė dar vienas naujas žaidimas – „Middle Earth: Shadow of War“. Mums tikrai įdomu, kaip su juo tvarkosi šiuolaikinės vaizdo plokštės ir procesoriai. Pasitelksime dviejų tinklapių („TechPowerUP“ ir „GameGPU“) rezultatus, kad pamatytume kiek stipriai reiklus „Middle Earth: Shadow of War“ žaidimas.

„Middle Earth: Shadow of War“ vaizdo plokščių sparta nieko nenustebins. Visos vaizdo plokštės panašiai ten, kur joms ir vieta. RX 580 kiek atsilieka nuo GTX 1060 6 GB. RX Vega 56 kiek lenkia GTX 1070, o RX Vega 64 stumdosi su GTX 1080. Kas įdomu, kad šiam žaidimui su Ultra tekstūrų paketu reikia daugiau nei 8 GB atminties, bet pagal TPU rezultatus matome, kad detalesnės tekstūros geriausioms vaizdo plokštėms nelabai atima spartos. Žaidimas gan reiklus, nes 4k raiškoje net GTX 1080 Ti nesugeba pateikti stabilių 60 kadrų, tad norint daugiau sklandumo teks mažinti vieną kitą nustatymą.

Pažvelgus į procesorių spartą matome, kad „Middle Earth: Shadow of War“ visiškai užtenka šiuolaikinio procesoriaus su keturiomis gijomis (4c/4t, 2c/4t).

4 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    na VEGA 64 neblogai, tik kaina kreiva 🙂
    Paskutine lentele labai puiki…ypac kai idetas 2600k

  2. Gnytasis parašė:

    Gaila kad maniske 560 Ti jau nebetems :/, o dar middle earth shadow of mordor dar ejo labai smagiai 🙂

  3. SarzzeR parašė:

    Su mano GTX 1070 panašiai ir gaunasi, 80+: https://www.youtube.com/watch?v=soAvtkpqLaY&t=10s

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.