Mirror\’s Edge tęsinio mes nebeišvysime

Švedijos žaidimų kūrėja Digital Illusions Creative Entertainment, trumpiau žinoma DICE vardu, priklausanti EA koncernui, paskelbė, kad nutraukia visus darbus ties Mirror\’s Edge tęsiniu. Tai reiškia, kad žadėto Mirror\’s Edge 2 žaidimo mes jau nebeišvysime.

Kompanijos, labiausiai išgarsėjusios Battlefield serijos žaidimais, generalinis direktorius Patrickas Suderlundas atskleidė, jog nors ši žaidimo koncepcija buvo labai artima jo širdžiai, tačiau prasti pirmosios dalies pardavimai padarė savo juodą darbą. 2008-siais pasirodęs multiplatforminis, daugybę parkūro detalių turintis žaidimas sulaukė nemažai kritikos, tačiau atsirado ir ne vienas žaidėjas, kuris nepagailėjo gerų žodžių.

Jau tais pačiais 2008-iais buvo žinoma, jog pradedami darbai ties Mirror\’s Edge tęsiniu. Komanda bergždžiai eikvojusi laiką ir resursus pradeda darbą ties neįvardijamu nauju projektu.

5 Komentarai

  1. ZigZag parašė:

    Šiaip nelabai suprantu. Negi tiek laiko pradirbus ir tiek pinigu/laiko issvaiscius dar apsimoka nutraukt? vistiek kazkiek parduotu.

  2. ironvolf parašė:

    Kai nėra finansų tai nėra ką tęsti. Jei ir testų gautųsi neišbaigtas darbas(kadangi nėra lėšų kažką gero išgaut), kuris vėl pelno neatneštų. Jei būtų pirma dalis pasisekus, viskas klostytųsi kitaip.

  3. Recon24 parašė:

    O del pirmosios dalies prastu pardavimu manau is dalies kaltas multiplayer nebuvimas… Zinot link kur suku.

  4. ironvolf parašė:

    Žinom žinom, kaip čia nežinosi…

  5. Vytautas parašė:

    lmao, išprotėję visi šiais laikais su tais multiplayeriais.. Ir ką tokiam žaidime multiplayer daryt?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.