MMD išleidžia naują „Philips 272B1G“ monitorių

MMD išleidžia naują „Philips 272B1G“ monitorių, kurio pagrindas
yra tvarumas, kad būtų galima ekologiškiau gyventi ir ypač efektyviai dirbti

 

Optimalus patogumas ir produktyvumas

kartu saugant aplinką

 

2020 m. birželio 16 d., Amsterdamas: MMD, pirmaujantis monitorių specialistas ir „Philips“ monitorių prekių ženklo licencijos partneris, praneša apie naują „Philips 272B1G“ monitorių su Full HD raiška, sukurtą optimaliam patogumui ir produktyvumui, be to, atsižvelgiama į poveikio aplinkai mažinimą. Šis 27 colių (68,6 cm) LCD monitorius yra praėjusiais metais išleisto ekologiškiausio monitoriaus „Philips 241B7QGJ“ patobulinimas. Naujas modelis suteikia ekologija besidomintiems profesionalams visą inovatyvių priemonių komplektą, leisiantį efektyviau dirbti kartu tausojant aplinką. „272B1G“ ne tik taupo energiją, bet ir padidina produktyvumą dėl plataus didelio efektyvumo ir išmaniųjų ergonominių ypatybių spektro, apimančių technologiją IPS, režimą „LowBlue Mode“ ir „SmartErgoBase“ stovą.


Ekologiškas 27 colių monitorius „Philips 272B1G“ energiją taupantis dizainas su „PowerSensor“ ir „LightSensor“ technologijomis


Tai yra geriausias pasirinkimas ekologija besidomintiems profesionalams, ieškantiems ypač energiją tausojančių priemonių, pasižyminčių dideliu produktyvumu, atitinkančiu naujausius sertifikatu „Energy Star 8.0“ užtikrintus energijos tausojimo standartus.

„Philips 272B1G“ palaiko ilgalaikį „Philips“ monitorių gamintojo įsipareigojimą užtikrinti tvarumą ir saugoti aplinką. Jis suprojektuotas taip, kad kuo mažiau veiktų aplinką. Šis ekologiškas monitorius atitinka „RoHS“ standartus (1) ir visiškai neturi tokių medžiagų kaip švinas, gyvsidabris ir polivinilchloridas (PVC) arba brominti antipirenai (BFR). Be to, visos plastikinės, metalinės korpuso dalys ir pakavimo medžiagos yra visiškai perdirbamos.

 Žalia yra naujas kelias
„Philips 272B1G“, derindamas naują energiją tausojantį dizainą su įvairiomis energijos taupymo technologijomis,išlaiko pažangiausią naujo tvaraus produktyvumo metodą.

Tarp technologijų, kurios padeda „Philips 272B1G“ žengiant aukštesnės energijos klasės link ir užtikrinant puikų veiksmingumą, yra „PowerSensor“ technologija. Ji nekenksmingais infraraudonųjų spindulių signalais nustato, kada naudotojo nėra šalia, ir automatiškai sumažina monitoriaus ryškumą, taigi vien ji energijos sąnaudas sumažina iki 70 procentų. Be to, monitoriuje yra technologija „LightSensor“, kuri sureguliuoja vaizdo ryškumą pagal šviesos sąlygas kambaryje. Tai dar ne viskas! Dėl naujos energijos taupymo ypatybės „Philips 272B1G“ naudoja naują šviesos diodo (LED) foninio apšvietimo technologiją, kuri padeda tiksliai išlaikyti ryškumą ir spalvas naudojant daug mažiau energijos. A++ energinė klasė taip pat pabrėžia modelio energijos efektyvumą.

Kad galutinai nepriekaištingai pasirūpintų energijos sąnaudomis, „Philips“ monitorių pridėjo technologiją – „Nulinių energijos sąnaudų jungiklis“. Spustelėjus visiško išjungimo mygtuką, monitorius yra atjungiamas nuo kintamosios srovės, o energijos sąnaudos yra 0 vatų. Taip sumažinamas išmetamo anglies dioksido kiekis.

Puikus tvarumo ir aukšto produktyvumo derinys
„Philips 272B1G“ atstovauja naujai pažangiausių energiją taupančių priemonių kartai, o būtent to pageidauja šiuolaikiniai specialistai, kurie skiria ypatingą dėmesį aplinkai. Itin energiją tausojantis dizainas iš tiesų užtikrina puikų produktyvumą ir didelį našumą bei atsako į pramonės poreikį vystytis kartu su besikeičiančiais laikais.

Philips 272B1G“ turi 1 920 x 1 080 Full HD rezoliuciją ir technologiją IPS, suteikiančią išskirtinai ryškius ir aiškius vaizdus, kuriais galima mėgautis beveik bet kokiu kampu. IPS panelė taip pat yra puikus pasirinkimas profesionalams, kuriems nuolat reikia tikslių spalvų ir nuolatinio ryškumo. Technologija „Adaptive-Sync“ garantuoja sklandžią ir nepertraukiamą vaizdo kokybę.

Be to, akių nuovargis praleidžiant daug valandų prie kompiuterio su „Philips 272B1G“ nebe problema, nes monitorius išsiskiria ergonominėmis ypatybėmis, kad galėtumėte juo naudotis kuo patogiau. Režimas „LowBlue“ ir technologija „Flicker-Free“ palengvina krūvį akims, o visiškai reguliuojamas stovas „SmartErgo“ leidžia naudotojams pasirinkti optimalią monitoriaus padėtį, kad būtų kuo patogiau ir lengviau praleisti ilgą darbo dieną.

Šis monitorius profesionalams bus tvirta, efektyvi ir išskirtinė priemonė, patenkinsianti naujus poreikius, kurių kyla keičiantis darbo dienai, o kartu be pastangų turės teigiamą poveikį aplinkai.

Philips 272B1G“ monitorius pasirodys 2020 m. birželį; jo rekomenduojama kaina yra 229,00 EUR.

Daugiau informacijos apie „Philips“ monitorius rasite: https://www.philips.lt/c-m-so/monitoriai

Daugiau informacijos apie „Philips 243B9“: https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272b1g_00/272b1g_00_pss_enggb.pdf

2 Komentarai

  1. EscO parašė:

    …padidina produktyvumą… 10 nusipirksiu ir tapsiu „employee of the month“

  2. SpaikY parašė:

    …energiją tausojantis dizainas… ???

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.