MMD praneša apie „Philips 241B8QJEB“ monitorių

MMD praneša apie „Philips 241B8QJEB“ monitorių:
idealus sprendimas profesionalams, siekiantiems padidinti našumą, neprarandant komforto

Amsterdamas, 2018 gruodžio 18 d. – MMD, lyderiaujanti monitorių bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, praneša apie „Philips241B8QJEB monitorių. Šis 24 colių (60.5 cm) LCD „Full HD“ monitorius profesionalams siūlo vaizdo kokybę ir našumą didinančias priemones, kurių jie siekia. Tokios funkcijos kaip „SmartImage“, IPS ir „Full HD“ technologija garantuoja nepriekaištingą vaizdo kokybę, o tokios inovacijos kaip „LowBlue Mode“, „Flicker-free“ ir „SmartErgoBase“ suteikia komforto naudotojų akims ir laikysenai visą darbo dieną. „Philips 241B8QJEB“ monitorius, turėdamas „USB 3.0, SmartConnect“ technologiją ir įmontuotus stereo garsiakalbius, palengvinančius kasdieninį naudojimą, taip pat tausoja planetą, nes yra pagamintas iš 85% perdirbtų plastikų ir atitinka daugybę aplinkosaugos standartų.

  

Aukščiausios kokybės vaizdas
„Philips 241B8QJEB“ monitorius buvo sukurtas profesionalams, kurie didelę darbo dienos dalį skiria kompiuterinėms užduotims atlikti. „Philips“ monitorius turi aukštos kokybės vaizdo technologiją, naudotojams užtikrinančią vizualiai malonią patirtį, nesvarbu ties kuo jie dirbtų: nuo fotografijos ar grafikos dizaino iki skaičiuoklių ir visko tarp jų. Monitorius, pasižymintis „Full HD“ 1920 x 1080 raiška, atvaizduoja kiekvieną vaizdo detalę, o padidintas ryškumas ir kontrastas kuria šviesų ir realistišką vaizdą. Monitorius taip pat turi IPS technologiją, dėl kurios vaizdai matomi ryškiai iš visų kampų. Ši patogi funkcija yra ypač paranki, dirbant grupinį darbą, nes kiekvienas gali matyti monitorių ir įvertinti jo aiškias, ryškias spalvas, nepriklausomai nuo padėties prie ekrano. Bet tai dar ne viskas. MMD žengė žingsnį į priekį, tobulinant vaizdo kokybę, ir „Philips 241B8QJEB“ monitorių aprūpino išskirtine „SmartImage“ technologija, kuri optimizuoja monitoriaus darbą pagal ekrano turinį. Naudotojai gali pasirinkti tokius režimus, kaip „Movie“, „Photo“, „Game“ ir dar daugiau, o monitorius automatiškai atlieka reikiamus pakeitimus, kad kiekvienoje situacijoje būtų užtikrinta geriausia naudotojo patirtis.

Malonu naudotis
„Philips 241B8QJEB“ monitorius iš tiesų žengia dar vieną žingsnį į priekį, kad užtikrintų naudotojų patogumą ir našumą. Tokios technologijos, kaip „LowBlue Mode“ ir „Flicker-free“ sumažina akių nuovargį, kurį sukelia trumpųjų bangų mėlynos šviesos spinduliai ir ekrano mirgėjimas, o tai reiškia, kad naudotojai patirs mažiau įtampos ir nuovargio netgi po ilgo darbo. „EasyRead“ režimas yra kita praktiška funkcija, skirta žiūrėjimo malonumui padidinti, nes kuria lengvo skaitymo, tarsi iš popieriaus lapo pojūtį. Net gi monitoriaus „SmartErgoBase“ buvo sukurtas, atsižvelgiant į naudotojo patogumą, nes šis stovas gali būti pakeltas, nuleistas, pakreiptas, pasuktas, kad atitiktų kiekvieno naudotojo idealią padėtį ir užtikrintų, kad jis, būdamas priešais monitorių, jaustųsi puikiai ir kuo mažiau patirtų fizinio krūvio. Monitoriaus stovas net gi padeda susitvarkyti su kabelių netvarką, geriau organizuoti erdvę ir atrasti daugiau ramybės.Pažangios funkcijos
Philips 241B8QJEB“ monitorius, tikras partneris, siekiant našumo, turi „USB 3.0 Super Speed“ technologiją, skirtą didelės spartos duomenų perdavimui be pastangų, kuri yra 10 kartų pranašesnė už USB 2.0 standartinę jungtį. USB 3.0 taip pat užtikrina didesnį pralaidumą ir patobulintą elektros maitinimo valdymą, tuo pačiu leidžia naudotojams prijungti didelės talpos saugojimo įrenginius. O tiems, kurie dar naudoja USB 2.0 jungtį, atgalinio suderinamumo funkcija užtikrina, kad senesni USB 2.0 įrenginiai veiks su šiuo monitoriumi. Bet Philips 241B8QJEB“ monitoriaus sąsajos funkcijos tuo nesibaigia. Jo „SmartConnect“ technologija reiškia, kad monitorius taip pat suderinamas su daugybe signalo įvesties jungčių, įskaitant VGA, DVI-D, „DisplayPort 1.2″, HDMI 1.4 ir dar daugiau.„Philips 241B8QJEB monitorius prekyboje pasirodys 2019 m. sausio mėnesį už rekomenduojamą mažmeninę 179,00 EUR kainą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.