MMD pristato interaktyvų „Philips 222B9T“ monitorių su „SmoothTouch“ technologija 

Panaudok lietimo galią

MMD pristato interaktyvų „Philips 222B9T“ monitorių su „SmoothTouch“ technologija

Amsterdamas, 2019 m. balandžio 16 d. – MMD, lyderiaujanti monitorių bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, praneša apie„Philips 222B9T“ 22 colių įstrižainės LCD monitorių su „SmoothTouch“ technologija. Šis universalus monitorius, pasižymintis projekcine talpine dešimties lietimo taškų jutimo technologija, plunksnakočiu liečiamam ekranui, „IP54″ apsauga nuo dulkių ir vandens, daugybe jungčių ir pritaikomu stovu, dėl kurio monitorių lengva nešioti, yra gausus aukštos kokybės funkcijų, skirtų tokiems skirtingiems sektoriams kaip mažmeninė prekyba, kompiuteriniai kasos terminalai (POS), žemėlapiai ir navigacija (POI), viešbučiai, parduotuvės, restoranai ir švietimas.

Philips 222B9T“

Interaktyvumas be pastangų
Philips 222B9T“ jutiklinis monitorius užtikrina sklandžią, paprastą ir intuityvią sąveiką dėl tokių pažangių technologijų, kaip „SmoothTouch“, kuri garantuoja natūralų, sklandų atsaką į lietimą, pasikliaudama projekcine talpine (PCAP) dešimties lietimo taškų technologija, kuri leidžia rinkti tekstą, liečiant dešimčia pirštų, dalintis projektais su klasės draugais, ar žaisti interaktyvius žaidimus su keliais žaidėjais. Šis monitorius, turėdamas pažangią „IP54″ apsaugą nuo kontakto, vandens ir dulkių, yra parengtas intensyviam naudojimui įvairiose aplinkose.

Aukščiausios klasės vaizdo kokybė
Siekiant geriausių vaizdų nuo fotografijos, vaizdo įrašų iki žaidimų, „Philips 222B9T“ monitorius su 16:9 „Full HD“ ekranu suteikia naudotojams galimybę, žiūrint, mėgautis aiškiomis detalėmis, optimaliu ryškumu ir žėrinčiomis spalvomis, kuriančiomis tikroviškus vaizdus, kurie atrodo dar geriau dėl „Philips SmartContrast“ technologijos, automatiškai reguliuojančios spalvas ir foninio apšvietimo intensyvumą. Ši inovatyvi technologija turi ir patogų ekonominį režimą, užtikrinantį nuosekliai mažesnį elektros energijos suvartojimą.

Komfortas ir sąsaja
„Philips 222B9T monitorius yra sukurtas, galvojant apie naudotojų komfortą. Danga nuo ekrano žvilgėjimo, „LowBlue Mode“ režimas, „Flicker-Free“ technologija leidžia optimaliai žiūrėti į ekraną, o „Philips SmartStand“ stovas pasižymi Z formos struktūra, leidžiančia pakelti, nuleisti ir pakreipti ekraną į labiausiai tinkamą padėtį. Jungčių gausa yra svarbus šio monitoriaus pranašumas, siūlantis naudotojams patogias, keliems signalams pritaikytas jungtis, kaip VGA, DVI-D, „DisplayPort“ 1.2 ir HDMI 1.4, o taip pat greitą ir galingą USB 3.1 jungtį.

Lengvai naudojamus ir našumą didinančius „Philips 222B9T“ jutiklinio ekrano monitorius bus galima įsigyti nuo balandžio vidurio už rekomenduojamą mažmeninę 269 EUR kainą.

Daugiau informacijos apie „Philips“ monitorius rasite: https://www.philips.lt/c-m-so/monitoriai

Specifikacijos: https://www.download.p4c.philips.com/files/2/222b9t_00/222b9t_00_pss_litlt.pdf

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.