MMD pristato naująjį „Philips 498P9″, stulbinančiai didelį ir galingą monitorių

Pamirškite kelių monitorių sistemas MMD pristato naująjį „Philips 498P9″,
stulbinančiai didelį ir galingą monitorių

Amsterdamas 2020 m. liepos 27 d. MMD, lyderiaujanti monitorių bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips monitors“ prekių ženklą, praneša apie naująjį lenktą „SuperWide“ LCD 49 col. (48,8 col. / 124 cm) dydžio monitorių „Philips 498P9 Brilliance“ 32:9, sukurtą galvojant apie profesionalius naudotojus. Šis apdovanojimų pelnęs monitorius pasižymi produktyvumą gerinančiomis funkcijomis, o jo prabangus 32:9 „SuperWide“ 49 col. ekranas ir 5120 x 1440 pikselių skiriamoji geba puikiai pakeičia du 27 col. 16:9 Quad HD monitorius, statomus vienas šalia kito.

 


„Philips 498P9″

498P9 užtikrina dėmesio neblaškantį vaizdą ir patogesnį žiūrėjimą. Jo 1800R lenktas ekranas suteikia platesnį matymo lauką ir subtiliai apgaubia naudotoją. „498P9″ turi VA matrica, kuri užtikrina labai didelį įgimtą kontrastą (3000:1), 70 Hz atnaujinimo dažnį sklandžiai judančiam vaizdui, aukštą spalvų tikslumą (DeltaE < 2) ir didelę spalvų gamos aprėptį (sRGB 121 %, AdobeRGB 91 %). Žinoma, monitoriaus patrauklumas tuo nesibaigia – „MultiView“ technologija leidžia profesionalams vienu metu prijungti stacionarų ir nešiojamąjį kompiuterius, kadangi monitoriuje aktyvi dvigubo prijungimo ir vaizdo funkcija. Nuo šiol kiekviena darbo minutė bus efektyvesnė, produktyvesnė ir patogesnė.

Sukurta galvojant apie jūsų darbo poreikius
Įspūdingas „Philips 498P9″ monitoriaus dydis palengvins jūsų darbą. Jame yra kelios prijungimo galimybės, tokios kaip DisplayPort, HDMI ir USB 3.2. Be to, dėl „MultiClient“ integruoto KVM jungiklio ir „MultiView“ funkcijos naudotojai gali vienu metu valdyti du įrenginius, taikant vieną monitoriaus, klaviatūros bei pelės konfigūraciją ir tokiu būdu sutaupant dar daugiau laiko bei vietos. Tiesiog paspauskite mygtuką ir perjunkite šaltinius, prijungtus prie dviejų USB 3.2 aukštynkrypčių prievadų, kad pagerintumėte sudėtingiausių kelių užduočių atlikimą.

Yra žinoma, kad daug laiko priešais monitorių praleidžiantys profesionalai akivaizdžiai gauna naudos iš naujausių technologijos naujovių. Tačiau jiems taip pat būtinas patogumas siekiant užtikrinti optimalią darbo aplinką.  „Philips 498P9“ visa tai turi – ergonomišką naudotojui patogų monitoriaus stovą „Compact Ergo Base“, kuris yra pasukamas, pakreipiamas ir reguliuojamo aukščio, tad kiekvienas naudotojas gali nustatyti monitorių taip, kad būtų užtikrintas individualus žiūrėjimo patogumas ir veiksmingumas.

Vaizduotę pranokstantis vaizdas
„Philips 498P9″ monitorių iš minios išskiria įvairios technologinės funkcijos. Dviguba QHD skiriamoji geba (5120 x 1440) užtikrina, kad didžiulis ekranas perduotų aiškias detales ir tikslų vaizdą, o tai labai svarbu atliekant tikslumo ir patikimumo reikalaujančias užduotis. Vaizdo kokybę dar labiau pagerina „SmartImage“, išskirtinė novatoriška technologija, kuri analizuoja ekrane rodomą turinį ir optimizuoja monitoriaus efektyvumą. Be to, „Adaptive-Sync“ technologija garantuoja greitą ir sklandų žaidimą, kurio metu žaidimų gerbėjai galės mėgautis „SuperWide“ vaizdo formatu.

Bendrovei „Philips“ visuomet labai svarbus naudotojo patogumas, todėl „498P9″ modelyje yra daugybė funkcijų, įskaitant „LowBlue Mode“ režimą ir „Flicker-Free“ technologiją, užtikrinančius mažesnį akių nuovargį.

Taip pat šį naująjį modelį galima naudoti tvariai – paspaudę 0 vatų jungiklį, naudotojai gali visiškai atjungti monitoriaus kintamąją elektros srovę ir tokiu būdu energijos suvartojimą sumažinti iki nulio. Be to, jis atitinka tokius aplinkosaugos standartus kaip „EnergyStar 8.0″, EPEAT*, RoHS, TCO, o jo pakuotės medžiagos yra visiškai perdirbamos.

Philips 498P9“ monitorių bus galima įsigyti nuo 2020 m. rugpjūčio už rekomenduojamą mažmeninę 899 € kainą.

Daugiau informacijos apie „Philips“ monitorius rasitehttps://www.philips.lt/c-m-so/monitoriai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.