MMD pristato „Philips 252B9″ monitorių

MMD pristato „Philips 252B9″ monitorių:
aukštos kokybės profesionalų sprendimą, apjungiantį našumą su tvarumu

Amsterdamas, 2019 m. kovo 12 d. — MMD, lyderiaujanti monitorių bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, pristato visiškai naują  „Philips252B9″ B serijos LCD monitorių su „PowerSensor“ technologija. Šis 25 colių (63.4 cm) 16:10 dydžio trijose pusėse berėmis monitorius apjungia aukštos kokybės funkcijas, padidinančias produktyvumą, su tvariu dizainu, mažinančiu energijos išlaidas, tausojančiu aplinką, ir išskirtine kokybe, kurios profesionalai tikisi iš Philipsmonitorių. Philips 252B9″ monitorius, pasižymintis inovatyvia „PowerSensor“ technologija, nulio vatų visiško išjungimo jungikliu, IPS technologija, „SmartErgoBase“stovu ir daugybe komfortą didinančių funkcijų, yra tobulas sprendimas profesionalams, siekiantiems, kad jų darbo diena būtų kuo produktyvesnė ir patogesnė, o daromas poveikis aplinkai būtų kuo mažesnis.

Philips 252B9

 

Pažangi vaizdo kokybė
Siekiant užtikrinti optimalią vaizdo kokybę visais profesionalaus naudojimo būdais, „Philips 252B9“ monitorius pasižymi trijose pusėse berėmiu 16:10 kraštinių santykiu, kuris padidina vertikalią ekrano erdvę, o dėl IPS ekrano galimi 178°/178° peržiūros kampai, net pasukus ekraną 90° kampu. Taip pat dėl IPS technologijos vaizdai yra šviesūs ir aiškūs, o spalvos pasižymi didesniu tikslumu, kurį tikrai įvertins fotografai, grafikos menininkai, kino profesionalai, architektai ir dizaineriai.

Nepalaužiamai tvarus
Philips 252B9“ monitorius yra tvarumo čempionas. Jo unikali „PowerSensor“ technologija infraraudonaisiais signalais gali nustatyti žmogaus buvimą prie ekrano ir automatiškai sumažinti ekrano ryškumą, kuomet naudotojo nėra. Rezultatas – iki 80% sumažintas energijos suvartojimas ir prailgintas monitoriaus gyvavimo laikas. Be to, „Philips 252B9“ monitorius turi nulinės galios jungiklį, kuris visiškai atjungia monitorių nuo kintamos elektros srovės, ir taip nutraukia latentinį energijos vartojimą, kuomet monitorius yra nenaudojamas. Laikantis tokių energijos standartų, kaip „EnergyStar 7.0″, „EPEAT“, „WEEE“ ir „RoHS“, monitorius yra pagamintas iš 85% perdirbto plastiko, o pakuotėms naudojamos 100% perdirbamos medžiagos, siekiant dar mažesnio paliekamo anglies pėdsako.

Gausus funkcijomis
Philips 252B9“ monitoriaus naudotojai įgyja pranašumą dėl daugybės inovatyvių funkcijų, užtikrinančių produktyvumą ir optimalų komfortą. „SmarErgoBase“ stovas leidžia naudotojams pakelti, nuleisti, pakreipti, pakeisti ašį ir pasukti ekraną iki tikslaus aukščio ar kampo, geriausiai atitinkančio jų poreikius, ir palengvinti fizinę įtampą, ilgai dirbant. Integruotas „VESA“ standartas suteikia papildomo lankstumo, tvirtinant monitorių ir naudojant šimtus suderinamų sprendimų. „Philips 252B9“ monitorius taip pat siūlo komfortą didinančias technologijas, skirtas geresniam atvaizdavimui, tokias kaip „Flicker-Free“, „LowBlue“ režimas didesnei gerovei ir „EasyRead“ režimas, suteikiantis malonų skaitymo tarsi iš popieriaus lapo potyrį. Du integruoti garsiakalbiai kaip ir daugybė jungčių, pritaikytų VGA, DVI-D, „DispayPort 1.2″, HDMI 1.4 prieigoms, užbaigia šį galingą ir į ateitį orientuotą monitorių.

Philips 252B9″ monitorius pasirodys prekyboje 2019 m. kovo pabaigoje už gamintojo rekomenduojamą mažmeninę 259 EUR kainą.

Daugiau informacijos apie „Philips“ monitorius rasite: www.philips.com/monitors 

1 Komentaras

  1. Laimius parašė:

    Zvalgausi monitoriaus, bet cia nieko naujo, raiska nedidele o kaina nemaza ir dydis mazas siai dienai. Kad remeliu nera pastebesi naudojant kelis nebent(nors galima iskart placiaekrani imti tada), arba pirma diena po pirkimo. O energijos taupymo funkcijos manau labiau erzins negu naudos bus. O apie philips daug neigiamu atsiliepimu del valdymo mygtuku, kur pradeda kvailioti po kurio laiko. Tikiuosi sitas to neturi. Tad bendrai – nelabai kuo pasigirti gali, nei dazniu, nei spalvom, rezoliucija. Iskaitau nebent 19:10 , jei butu uz 150…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.