MMD pristato „Philips 276C8″ monitorių

Išskirtinis dizainas ir geresnė vaizdo kokybė:

MMD pristato „Philips 276C8″ monitorių

Amsterdamas, 2019 m. gruodžio 4 d. – MMD, lyderiaujanti monitorių bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, pristato „Philips Moda 276C8″ LCD monitorių su USB-C jungtimi. Šis 27 colių „Quad HD“ monitorius turi viską, ko reikia šiuolaikiniams naudotojams, kad jie mėgautųsi kiekviena minute, kurią praleidžia prie kompiuterio. Nuo stilingos monitoriaus be rėmelių estetikos, iki USB-C jungties ir įspūdingos vaizdo kokybės, – „Philips 276C8″ modelis siūlo idealų dizaino ir našumo derinį.

„Philips 276C8″ monitorius

Apdovanojimus pelnęs dizainas
Kalbant apie dizainą, „Philips 276C8“ monitorius nokautuoja savo konkurentus. Monitoriaus ekranas praktiškai yra be rėmelių, kraštinių neturinti išorė yra ne tik estetiškai patraukli, bet ir siūlo praplėsto vaizdo ir didesnės darbo erdvės pranašumą, tuo pačiu palengvindama vientisą kelių monitorių aplinkos sąranką. Monitorius taip pat yra neįtikėtinai plonas, tik 6,1 mm storio, pasižymintis patrauklia šiuolaikiška išvaizda, kuri puikiai papildys visas darbo ir gyvenamąsias erdves. 2018 m. siauras, stilingas monitoriaus panelės ir geometrinis stovo dizainas pelnė „Red Dot Design Award“ apdovanojimą, kuris skiriamas tik geriausiems dizaino ir verslo srityje.

Vaizdo ekstravagancija
„Philips 276C8″ monitorius pasižymi daugybe novatoriškų technologijų, užtikrinančių stulbinančius vaizdus: nuo 3D grafikos iki fotografijos, nuo filmų iki biuro programų ir dar daugiau. Su „CrystalClear“ QHD, 2560 x 1440 pikselių raiška vaizdas ekrane tarsi atgyja, o IPS LED plačios peržiūros technologija padidina vaizdo ir spalvų tikslumą. Monitorius taip pat turi „Ultra Wide-Color“ technologiją, kuri siūlo išskirtinai platų spalvų spektrą, užtikrinantį sodresnį ir ryškesnį rezultatą. Šis monitorius patiks ir žaidimų gerbėjams, nes pasižymi „AMD FreeSync™“ technologija, greitu reakcijos laiku ir sklandžia, trukdžių neturinčia žaidimo eiga. Monitorius taip pat turi kelias funkcijas, kurios sukurtos, atsižvelgiant į naudotojų gerovę, kaip pavyzdžiui, „LowBlue Mode“ ir „EasyRead“ technologijos, tuo siekiama užtikrinti, kad naudotojai galėtų džiaugtis „Philips 276C8“ monitoriumi, nebijodami dėl savo regėjimo.

Čia prasideda paprastumas
„Philips 276C8″ monitorius yra galingas, laiką taupantis ir novatoriškas funkcijas šiuolaikiniams naudotojams, kurie atlieka kelias užduotis vienu metu, siūlantis partneris. Svarbiausia funkcija yra USB-C jungtis su elektros energijos tiekimu, kuri naudotojams suteikia didelės spartos USB 3.2 duomenų perdavimo ir didelės raiškos vaizdo įrašų peržiūros galimybę, o taip pat leidžia įkrauti suderinamus nešiojamuosius kompiuterius tiesiai iš monitoriaus per vieną reversinį USB-C kabelį. Kas galėtų būti paprasčiau?

Elegantišką, ploną ir universalų „Philips 276C8″ monitorių bus galima įsigyti nuo gruodžio mėnesio už rekomenduojamą mažmeninę 369 € kainą.

Daugiau informacijos apie „Philips 276C8″: https://www.philips.lt/c-p/276C8_00/moda-lcd-monitorius-su-usb-c

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.