Modern Warfare 3 per 16 dienų surinko milijardą JAV dolerių

Nepaisant to, jog prieš naujosios Call Of Duty frančizės dalies Modern Warfare 3 pasirodymą daugelis nesitikėjo puikių jos pardavimų dėka konkurento Battlefield 3, leidėjas Activision ir vėl nustebino. Naujasis serijos žaidimas vėl gerino rekordus.

Kaip su džiaugsmu pranešė pirmojo asmens šaudyklės Modern Warfare 3 leidėjas Activision, per pirmąsias 16 dienų nuo žaidimo pasirodymo buvo surinktas milijardas JAV dolerių. Tai reiškia, jog pramogų industrijoje tai yra rekordas – filmas Avatar tiek surinko per pirmąsias 17 dienų.

Žinoma, žaidimas kainuoja daugiau nei porą kartų, nei kad bilietas į kino filmą, tačiau kompiuteriniai žaidimai neabejotinai išlieka svarbi pramogų industrijos dalis. Kai šių metų filmų pajamos, kaip spėjama, kris apie 4-5 procentus, lyginant su praėjusiais, žaidimų segmente jos ir toliau auga.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    o kazkas dar kovoja su piratavimu :D:D:D:D:D:D:D

    taigi niekas tiek nepirktu jusu zaidimu jei nebutu pirtatauti galimybes uz tokias kainas…perka kas neskaiciuoja pinigu….

    bet matyt visada negana…..

  2. Kijevokotletas parašė:

    is pradziu pirkom su draugu vien del co-op, survival mode. Bet nuejau i mp, uzkabino kazkaip, palosiau ~menesi ir jau nusibodo. galvoju apie pardavima..

  3. Maariux parašė:

    \"daugelis nesitikėjo puikių jos pardavimų dėka konkurento Battlefield 3, leidėjas Activision ir vėl nustebino\"
    deka konkurento bf3… ? ka cia turejai omenyje ? Kuom tai susije su mwf3 pardavimais ?

  4. ironvolf parašė:

    Maariux
    2011-12-14 21:45:04
    \"daugelis nesitikėjo puikių jos pardavimų dėka konkurento Battlefield 3, leidėjas Activision ir vėl nustebino\"
    deka konkurento bf3… ? ka cia turejai omenyje ? Kuom tai susije su mwf3 pardavimais ?

    Jug tai panašus žaidimas, tai reiškia konkurentas. Kažkuri dalis perka mwf3, o kita bf3. Nebūtų bf3, visa pirkėjų dalis liktų prie mwf3. Aš niekaip nesuprantu kas tau neaišku?

  5. Maariux parašė:

    iron, matau ir tu nesupratai 🙂
    Taigi raso, kad pardavimai neitiketinai dideli del bf3. Juk neraso, kad pardavimai mazesni nei tiketasi del bf3, kas butu logiska ir aisku.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.