Motorola pardavė vos 100 tūkstančių Xoom planšetų?

Rinkos stebėtojai remiasi Android 3.0 Honeycomb operacinės sistemos naudotojų baze ir tvirtina, jog Motorola pardavė vos 100 tūkstančių Xoom planšetų, o mes galime priminti, kad praėjo jau penkios savaitės nuo jo oficialiaus starto.

Naujasis Apple iPad 2 tiesiog suvalgė kol kas vienintelį rinkoje Android 3.0 planšetą – vos per vieną mėnesį Apple sugebėjo parduoti net 2.5 milijono savo antrosios kartos planšeto vienetų. Manoma, jog tai galėjo atsitikti dėl kelių priežasčių.

Viena iš jų – mažas programų kiekis pritaikytų Android 3.0 operacinei sistemai. Kita, žinoma, yra Motorola Xoom kaina, kuri šiuo metu siekia net 600 JAV dolerių. Artėjančių Asus, MSI, Acer ir kitų gamintojų planšetiniai kompiuteriai su Android 3.0 operacine sistema neturėtų kainuoti daugiau 500 JAV dolerių, taigi galime tikėtis didesnių jų pardavimų.

Motorola, tuo tarpu, atsisako komentuoti šių pranešimų ir prašo nelyginti Android 3.0 vartotojų bazės ir Xoom pardavimų, nors aišku, jog šiuos skaičius lyginti mes galime – Xoom yra kol kas vienintelis Android 3.0 OS turintis planšetas. Stebėsime situaciją šį ketvirtį, kai pasirodys visa krūva Honeycomb įrenginių.

1 Komentaras

  1. crooked parašė:

    flopidy flop

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.