Motorola XOOM planšetinis kompiuteris

Motorola pristatė daug gandų sulaukusį planšetinį kompiuterį XOOM. Tai 10.1 colių dydžio kompiuteris paremtas Nvidia Tegra 2 lustu.

Oficialiame pranešime nurodomos įrenginio specifikacijos ir tai, kad parduotuvėse jis pasirodys šių metų pirmąjį ketvirtį. 4G prisijungimas taip pat bus galimas kaip atnaujinimas antrame šių metų ketvirtyje. Kompiuteris turi 10.1 colių ekraną su 1280×800 rezoliucija, 5 megapikselių kamerą kuri gali įrašinėti 720p vaizdą, Nvidia Tegra 2 lustą, WiFi, Bluetooth ir 32GB talpos SSD.

Pasak Motorola, pilnai pakrauta baterija veiks apie 10 valandų žiūrint vaizdo įrašus. Produkto kaina nebuvo paskelbta.

7 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    10 valandų? oho

  2. Natter parašė:

    Nepaminėta, kad jame sukasi Android 3.0 operacinė sistema. Beje jie taip pat pristatė labai įdomų išmanujį telefoną Atrix, kurį galima prijungt prie dėklo kuris primena nešiojamą kompiuterį ir naudotis dideliu ekranu ir klaviatūra – http://www.youtube.com/watch?v=PFDRsUL4W5c&feature=player_embedded#!

  3. Marakandis parašė:

    Aš manau, kad problema yra tame,jog bandoma padaryti kuo sudėtingiau. Dabar jau dviejų branduolių procesorius.KAM REIKIA? Praktika priešingai rodo, kad kuo paprasčiau, tuo žmonėms labiau patinka. Kodėl manot Apple taip iššovė į rinką? O Microsoft susimovė? Ogi todėl, kad darė tą patį – kuo sudėtingiau -prikišo ten visokiausių sudėtingiausių programų ir pan, galų gale patys nebesusitvarkė su jomis.

  4. Natter parašė:

    Na 2 branduolių procesorius darbo su planšetu sudėtingesniu nedaro, vartotojas to tikrai jei norės net nesužinos, čia jau nuo OS priklauso ar sudėtinga ar lengva dirbt.

  5. Marakandis parašė:

    Tai gal vartotojas nesužinotų iš viso, ar čia dviejų branduolių ar vieno? Ką tiksliai vartotojas pajus iš to galingesnio procesoriaus, apart kainos?

  6. Pasisiauses parašė:

    Pajus ant multitaskingo sklandesnį veikimą.

  7. Alyvuoge parašė:

    Ne, vis tiek man Galaxy Tab gražesnis kots tu ką. Matyt aš jau nepagydomas…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.