Mozilla: Finalinė FireFox 4.0 versija kovo 22 dieną

Po neabejotinai ilgos kelionės iki stabilios ketvirtosios kartos FireFox interneto naršyklės versijos su net dvylika bandomųjų versijų, o šiuo metu ir naujausia išleidimui paruošta versija, Mozilla yra pasiruošusi naršyklę pristatyti kovo 22 dieną.

Galime priminti, kad konkurentų Microsoft interneto naršyklė Internet Explorer 9 pasirodė praėjusį antradienį, taigi FireFox 4.0 pasirodys savaite vėliau, nei minėtoji. Tai taip pat bus paskutinis toks „stambus“ Mozilla projektas. Vėliau, kaip ir Google, Mozilla išleis vieną versiją po kitos, tad turbūt metų pabaigoje jau turėsime neva septintosios kartos interneto naršyklę.

Galime priminti, kad galutinė FireFox 4.0 versija turėjo pasirodyti dar paskutiniame praėjusių metų ketvirtyje. Joje bus daugybe atnaujinimų, įskaitant spartesnį JavaScript variklį bei HTML5 palaikymą, taip pat naują įskiepių valdiklį, lietimui pritaikytą sąsają bei grafikos apdorojimo spartinimą panaudojant aparatinę įrangą.

2 Komentarai

  1. cepukas parašė:

    Valio laukem,nes ir RC jau labai tiko,bent jau asmeniskai man. 🙂

  2. simple parašė:

    Su RC versijomis labai pasitaisė, šaunuoliai. Nuoroda norintiems finalinės versijos – http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/4.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%204.0.exe

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.