Mozilla FireFox 4.0 artėja prie finalinės versijos

Mozilla bendruomenė nepaliaujamai tobulina ketvirtosios kartos FireFox naršyklės versiją ir viešam demonstravimui šį kartą pristato jau šeštąją bandomosios FireFox 4.0 naršyklės versiją, kurią atsisiųsti ir išbandyti gali visi norintys kompiuterių entuziastai.

Kaip teigia bendruomenė, naujoji bandomoji versija yra dar stabilesnė, nei ankščiau. Penktoje bandomojoje versijoje testuotojai pastebėjo dvi dideles problemas, kai naršyklė gana dažnai nestabiliai veikdavo Windows aplinkoje, o pridėjus papildinį Mac OS X operacinėje sistemoje puslapius atvaizduodavo ne taip, kaip turėtų. Viskas naujoje bandomojoje versijoje yra ištaisyta.

Galime priminti, kad galutinė FireFox 4.0 versija turėtų pasirodyti paskutiniame šių metų ketvirtyje. Joje bus daugybe atnaujinimų, įskaitant spartesnį JavaScript variklį bei HTML5 palaikymą, taip pat naują įskiepių valdiklį, lietimui pritaikytą sąsają bei grafikos apdorojimo spartinimą panaudojant apartinę įrangą.

3 Komentarai

  1. Fndz parašė:

    tikiuosi pataisytas bus flash bugas, nes kenciu nuo jo kas diena 🙁

  2. SB parašė:

    Fndz>Nenaudojau FF 4.0 Beta 5 kaip kasdienes narsykles, taciau naudojant 3.6.8 kartais gaudavau Flash klaida. Nezinau, kaip yra su 3.6.9.

  3. Saydo parašė:

    man tai Beta 6 pasirodė pati nestabiliausia iš testuotų versijų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.