Mozilla įvairias būdais bandys įtikinti atsinaujinti FireFox

Nepaisant to, kad ketvirtosios kartos FireFox naršyklė iš Mozilla bendruomenės yra pati geriausia šeimoje, net kelios dešimtys milijonų vartotojų jos nenaudoja. Vietoje to jie lieka prie pasenusios FireFox trečiosios kartos.

Mozilla gūžčioja pečiais ir sako, jog bandys viską, kad įtikintų vartotojus atsinaujinti FireFox. Bendruomenė patvirtino, kad vis dar siūlys trečiosios kartos FireFox naršyklei atnaujinimus, bet tai negali vykti amžinai ir jos eksploataciją reikės vis tiek nutraukti.

Bendruomenė žada rodyti perspėjimus Google paieškoje vartotojams, kurie naudoja senesnę nei ketvirtosios kartos FireFox interneto naršyklę, tokie pat perspėjimai bus patalpinti visose svetainėse, kuriose šmėžuoja Mozilla ir FireFox produktai.

10 Komentarai

  1. Vytautas parašė:

    Mano manymu tai išvis išėjus naujai versijai, kam dar seną versiją atnaujint? Žinoma, kalbu tik apie nemokamus produktus, o ne tokius kaip windows, kur moki pinigus ne tik už produktą, bet ir jo palaikymą.

  2. SB parašė:

    Vytautas>Saugumo atnaujinimai.

  3. simple parašė:

    Įtikinėjimų neužteks: tegul duoda kokybišką naršyklę, arba sėdėsim su 3.X versijomis 🙂

  4. Vytautas parašė:

    Simple, kuo tau FF4 blogas? Kaip tik greitesnis už FF3 bent jau man.

  5. Crembo parašė:

    Šiaip naršyklių atnaujinimas turėtų būt privalomas ir prievarta kišamas, nes vien dėl to mes vis dar negalim iki galo naudotis CSS3 nebijodami, kad kažkam neveiks ar kažkokia panaši nesąmonė.

  6. simple parašė:

    Rašiau jau kažkada: FF4 kur kas lėtesnė, klišas UI ir dar lūžinėja laikas nuo laiko. Iki FF4, nebuvau matęs užlūžusios naršyklės, o su šita net porą kartų per dieną. Įjungus aparatinės įrangos spartinimą, susi***a šriftai… Kam man ji? Na tiesiog joje nematau nei vienos naujos, man naudingos funkcijos, vien tik trūkumai. FF3.6 tiesiog ideali. Beje, mačiau jau FF5 Beta 1 kažkur. Matyt nebereikalo ją taip paskubomis ruošia.

  7. -NRJ- parašė:

    aplamai, kam nervotis su ma mozzila, as pamenu naudojaus ja keleta metu ir maniau jog esu laimingas tuo kaip internetas vartosi man kompiuterio ekrane, bet chrome beta tuo metu isejusi dave suprasti tai jog narsyti galima dar sklandziau ir patogiau, su sia nuomone tebesu ir siandiena, ir ff net su ta isgirta (kaikuriu) 4 versija man neparode nieko kas priverstu mesti bent pusdieniui chrome i sona

  8. simple parašė:

    Aš ir nesinervinu. Kaip jau rašiau, FF3.6 tiesiog ideali, jeigu ir keisčiau ją, tai tik į Operą. Chrome greita, bet galimybė ją prisitaikyti pagal savo poreikius – lygi nuliui. AdBlock įskiepis veikia itin kreivai ir nepatogiai, skriptų blokavimas apskritai neįmanomas (nebent pasirodė kažkas naujo jau), grafinė vartotojo sąsaja apgailėtina. Gera naršyklė tiems, kurie nemoka/nenori kažką pasidaryti pagal save, arba tiesiog žmonėms be poreikių IMO.

  9. elvinas1 parašė:

    Kaip matau taip girta(nuo zodzio girti) ir liaupsinama FF praranda gerbejus. Kur jus tie, kur galvas guldet,uz FF.
    Kiek metu reikejo kol suprato kad (mesla isiinstaliavo).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.