MSI įgalina SAM technologiją „Zen 2“ procesoriams 500 serijos pagrindinėse plokštėse

MSI išleidžia BIOS atnaujinimus su AGESA 1.2.0.1 mikrokodu savo 500 serijos pagrindinėms plokštėms. Su naujais BIOS gausime įvairių mažų pataisymų, o taip pat SAM technologijos palaikymą „Zen 2“ procesoriams, kuriuos visi geriau žino kaip „Ryzen 3000“ seriją. Tai reiškia, kad „Ryzen 3000“ procesoriai galės pasiekti visą RX 6000 serijos vaizdo plokščių atmintį ir daugelyje žaidimų gausime kiek didesnę spartą. Kol kas nėra informacijos, ar naujas mikrokodas jau leidžia „Re-BAR“ technologiją naudoti ir su NVIDIA vaizdo plokštėmis bei „Zen 2“ procesoriais. Apie tai, tikriausiai, bus paskelbta vėliau.

AGESA 1.2.0.1 mikrokodas taip pat sprendžia L3 spartinančiosios atminties problemą AIDA64 teste su „Ryzen 5000“ procesoriais. Testuojant L3 atmintį buvo gaunama prasta sparta, bet realiai tai neįtakojo realios spartos. Tiesiog testavimo metodika iššaukdavo prastesnį rezultatą ir dabar tai sutvarkyta.

2 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Man įdomu ar tomohawk max palaikys SAM su zen2. Nes naujausiame jų biose su agesa 1.2.0.0 parašyta: Optimized Resizable BAR (Re-Size BAR) function with NVidia Graphics cards.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.