MSI slėps pagrindinių plokščių jungtis naudodami „Project Zero“ dizainą

MSI dabar kopijuoja „Gigabyte“„Project Stealth“ idėjas. Nauja pagrindinių plokščių dizaino tendencija – aptakus dizainas be matomų maitinimo grandinių ar maitinimo kabelių. Masyviai sustiprintos pagrindinės plokštės, paslėptos po metaliniais ir plastikiniais dangteliais, gali greitai pakeisti tai, ko tikimės iš naujos kartos pagrindinių plokščių, tačiau tam reikės daug pokyčių.

MSI „Project Zero“ remiasi „MEG Unify“ dizainu, greičiausiai Z690 modeliu su keturių DDR5 lizdų palaikymu. MSI žengė žingsnį atgal ir pertvarkė pagrindinės plokštės ventiliatorių galvučių, SATA ir maitinimo jungčių išdėstymą. Jos dabar išdėstytos galinėje dalyje. Tai taip pat reiškia, kad gali kilti tam tikrų problemų, pavyzdžiui, kaip tokioje ankštoje erdvėje pritvirtinti kabelius.

Kai kurios jungtys aiškiai nukreiptos į priešingas puses, o tai reiškia, kad teks kurti specialias pagrindines plokštes. Taip jau buvo „Gigabyte Stealth“ dizaino atveju. Nors kol kas abu projektai tėra tik projektai, džiugu matyti naują tendenciją, kuri gali lemti visiškai naujų standartų atsiradimą. Didžioji dauguma vartotojų pirmenybę teiks dizainui su paslėptais kabeliais.

MSI „Project Zero“ nuotraukomis socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo naudotojas chi11eddog. Jos gali būti iš šiuo metu vykstančios „Computex“ parodos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.