MSI: „Vega“ reikia daug energijos

Panašu, kad AMD partneriai jau yra gavę „Vega“ grafikos procesorius, kad galėtų užbaigti savo dizaino vaizdo plokštės, nes iš MSI marketingo direktoriaus atskriejo įdomi žinia.

Teigiama, kad pamačius „Vega“ specifikacijas tampa aišku, kad jai reikės daug energijos. Tuo pačiu pranešama, kad jau dirbama ties „Vega“ vaizdo plokštėmis, kas yra pradžia, o išleidimas vis artėja.

Pagal oficialiai paskelbtą informaciją iki „Vega“ išleidimo liko penkios savaitės. Jis turėtų įvykti liepos pabaigoje / rugpjūčio pradžioje. Turint omenyje, kad AMD partneriai jau dabar dirba ties savo vaizdo plokščių dizainais, galime tikėtis, kad išleidimo metu bus galima įsigyti pagerintų „Vega“ versijų, o ne vien gamyklinio dizaino modelių.

Kalbant apie energijos sąnaudas, kurių taip išsigando MSI. Panašu, kad ir „Vega“ turės panašų TDP kaip ir „Vega Frontier Edition“. Jų TDP buvo sekantys: oru aušinama versija – 300 W, skysčiu aušinama versija – 375 W.

8 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    …viltis yra, kad maineriams netiks el.sanaudos/našumas ir geimeriai galės įsigyti už rekomenduojamą kainą 🙂

    • neblogai parašė:

      Jei vertinant kaip 4096SP dalį- elektros sąnaudų/našumo santykis atrodo toks pat kaip RX570-580- dvigubai galios, dvigubos ir sąnaudos. Jei netiks- tai labiau dėl didesnės kainos, arba mažiau tinkamos architektūros. Bet baisiau bus jei ji kasimui tiks..

  2. GreenZebra parašė:

    jei kasimui tiks tai nepamatysim sito grozio. :/

    • Maariux parašė:

      Kodėl ? pamatysi, tik už atitinkamą kainą 🙂
      Jau dabar kam pasiseka nusipirkti RX570 už 350 €, net neišpakavę parduoda už 450 € 🙂

      • Stipena parašė:

        Nu ką jūs čia dabar kliedit. Nemačiau kad 570 kainuotų daugiau nei 320€. Nesvarbu kad nėra stock’e, užsakai tinklapyje tuo metu nurodyta kaina ir apmoki pinigus. Toliau lauki kol gausi plokštes. Esmė tik ta kad teks ilgėliau palaukti. Niekas neliepia pirkti LT tinklapiuose kur į plokščių trūkumą atsako nesuvokiamu kainų kėlimu. Gyvenam tokiam amžiuj kad galima ir iš užsienio užsakinėti imho…

  3. Erne parašė:

    Uzsienyje ju nelabai yra dar buna newegge kokiam ten yra kelios kazkur po 700 usd. O cia musu lt. pardese padjobkes daro tipo bus paraso maza kaina uzsakai pasako, kad nera grazina avansa paskui paziuri kad jie istikruju turi tik jau uz dviguba kaina jau visas parduotuves isbandytos nezinau kokiu jie tikslu ta daro. Dabar yra vienoi lt. parduotuvei rx 570 uz 465 eu.

    • Maariux parašė:

      Kažką ne taip darom… gal Stipena galėtų pasidalinti sėkminga patirtimi ?

      • Stipena parašė:

        Esmė kaip pre-orderis. Nesvarbu kad prekyboje dar neturi, bet užsakyti iš anksto gali už tokią kainą kokia pirkimo metu nurodoma. Aišku Lietuvos barygos taip nedirba ir tokia strategija nepaeis. Negaliu garantuoti jog visos užsieninės parduotuvės tokiu metodu dirba, bet bent jau Caseking.de gali užsisakyti net nesant prekei stock’e. Tik minusas tas jog nežinai kiek ilgai teks laukti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.