MSI anonsavo aukštos klasės Wind Top kompiuterį

Tiesa pasakius, mes nemanome, kad MSI bus vienintelis gamintojas, kuris pristatys viskas viename kompiuterį su Intel Core i3 ar Core i5 procesoriumi, tačiau kompanija nori būti viena iš pirmųjų. Šių produktų startinė kaina bus 1200 JAV dolerių, o MSI Wind Top AE2420 pasirodys antrąjį ketvirtį ir turės platų Intel procesorių pasirinkimą.

Iš tiesų šios klasės viskas viename kompiuteriai dažniausiai būna pigūs, tačiau tai vienas iš pirmųjų modelių, kuris bus ypač aukštos klasės. Gamintojams žvalgantis į naujas, vis dar neužpildytas rinkas panašios naujienos jau pradeda nebestebinti. Tiek internetinių nešiojamųjų dydžio žaidimų kompiuteriai, tiek pigūs staliniai viskas viename kompiuteriai, kurie visai nėra pigūs.

Kitos MSI Wind Top AE2420 specifikacijos taip pat aukščiausios klasės. Net 23.6 colių ekranas, kuris palaiko pilną HD rezoliuciją, papildomai galimas lietimui jautrus ekranas, Blu-Ray optinis įrenginys ir TV imtuvas, ATI Radeon HD 5000 serijos vaizdo plokštė bei HDMI išvestis. Tai net neprimena mums įprastų viskas viename kompiuterių ar tų pačių kitų Wind Top serijos produktų.

MSI vis dar neatskleidė geriausią konfigūraciją turėsiančių kompiuterių kainos, bet tikėtina, kad jos bus mažesnės nei 2000 JAV dolerių ir laikysis ties 1600-1800 JAV dolerių ribomis. Su kuo pradžioje kovos MSI? Mes matome tik Apple iMac‘us. Kompanija turėtų gerai apgalvoti kainą, nes 27 colių startinė iMac kaina yra 1700 JAV dolerių, nors MSI Wind Top AE2420 su geriausiomis specifikacijoms turės Core i5 CPU, Blu-Ray ir visa galvą geresnę Radeon HD 5000 serijos vaizdo plokštę. Visgi, produktas turėtų būti pigesnis nei Apple iMac ir kainuoti apie 1600 JAV dolerių.

MSI bazinis 1200 JAV dolerius kainuojantis modelis kovos su tiek pat kainuojančiu baziniu iMac 21.5 colio kompiuteriu. Vėlgi, visi pliusai MSI pusėje – tiek didesnis 23.6 colio ekranas, tiek ir spartesnė aparatinė įranga. Žinoma, lauksime ir kitų kompanijų anonsų, tad šiais metais galime tikėtis daug viskas viename kompiuterių su ypač galinga aparatinė įranga ir dideliais ekranais, kas pagaliau sudarys konkurenciją Apple iMac kompiuteriams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.