MSI parodė „Z170 Krait Gaming“ nuotrauką

MSI gundo savo klientus parodydami „Z170 Krait Gaming“ pagrindinės plokštės nuotrauką. Atvaizde matoma motininė plokštė atrodo tikrai įspūdingai dėl panaudoto juodo ir balto spalvinimo ir masyvių radiatorių.

Įsigiję „MSI Z170 Krait Gaming“ galės naudoti iki dviejų grafikos adapterių, tiesa, pajungus dvi vaizdo plokštes PCI-Express 3.0 X16 sąsajos veiks X8 sparta. Keturi atminties lizdai galės talpinti iki 64 GB atminties veiksiančios dual režimu. Motininė plokštė turės ir kitų reikalingų jungčių tokių kaip: Killer E2205 gigabit Ethernet, šešis SATA 6 Gb/s jungtis, vieną M.2, tris PCIe 3.0 X1 ir vieną PCI jungtį. Naudosiantys integruotą grafikos posistemę monitorių galės pajungti per DVI, HDMI ar DisplayPort. Mėgstantys gerą garsą galės džiaugtis nes, pagrindinė plokštė turės „AudioBoost 3“. Vienas iš svarbiausių motininės plokštės komponentų tai maitinimo grandinė, ji bus sudaryta iš aštuonių fazių, tad galios nepritrūks net spartinant procesorių.

Kaip žinome, Z170 pagrindinės plokštės turi LGA1151 procesoriaus jungtį ir joje galėsime patalpinti tik „Skylake-S“ architektūros procesorius. Pirmieji „Skylake-S“ bus anonsuoti rugpjūčio 5 dieną, o tada bus pradėta prekiauti ir šia „MSI Z170 Krait Gaming“ pagrindine plokšte. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.