MSI planšetų galime laukti įsibėgėjus antrajam ketvirčiui

Industrijos šaltiniai praneša, kad MSI kitą savaitę vyksiančioje Computex parodoje oficialiai pristatys Slatebook įrenginį, 10 colių įstrižainės planšetą, kurį varys Intel Atom Zxx centrinis procesorius, o šis pasirodys kažkada trečiajame ketvirtyje.

Teigiama, kad MSI planšetas svers apie 800 gramus bei turės jau idiegtą Windows 7 operacinę sistemą. Įrenginys taipogi pasiūlys įprastus WiFi bei 3G bevielius ryšius, turės keletą USB jungčių bei HDMI išvestį. Kalbama, jog produktą gali pardavinėti telekomunikacijų bendrovės, tad šiuos įrenginius galbūt bus galima įsigyti tik su pasirinktu mobiliojo ryšio planu.

Ankščiau buvo pranešta, kad MSI Slatebook 10 kainuos apie 500 JAV dolerių, tačiau jei pasitvirtins spėlionės dėl mobiliojo ryšio operatorių, kaina gali būti mažesnė, nes dalį jos subsidijuos operatoriai. Taip pat įdomus kompanijos dviejų ekranų nešiojamasis atidėtas dėl techninių aspektų – net ir naudojant talpiausias baterijas, du ekranai eikvoja perdaug energijos ir įrenginys negali veikti ilgai be maitinimo šaltinio, teigia kompanija.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.