MSI prisijungia prie Windows 7 planšetų

Planšetiniai kompiuteriai yra produktas, į kurį šiuo metu kompiuterinės technikos gamintojai sutelkė labai daug dėmesio. Mes jau matėme daugybe Google Android ir Windows 7 planšetų, o šį kartą prie šios grupelės prisijungia ir MSI.

Naujasis MSI gaminys vadinasi WindPad vardu, o jį varo, kaip bebūtų gaila, didelių vilčių spartos prasmes nesuteikiantis Intel Z530 centrinis procesorius. Planšetas taipogi, kas be ko, turi 10.1 colio prisilietimui jautrų ekraną, 2GB RAM ir pagal pasirinkimą SSD diską.

Tiesa, MSI WinPad nėra pilkas planšetinis kompiuteris ir turi keletą ypatybių, kurios gali patraukti dėmesį. Visų pirmiausia, jis pasižymi įprasta USB jungtimi, kuri leis prijungti bet kokį išorinį įrenginį kaip, sakykime, klaviatūrą, bei mini HDMI jungtį.

Neužmirštas čia ir SD kortelių skaitytuvas, Bluetooth bei WiFi bevieliai ryšiai, kompanija pristato ir dvi kameras – viena priekyje, o kita – galinėje pusėje. Teigiama, kad WinPad rinkoje rodysis jau šio mėnesio pabaigoje ir kainuos tarp 500-700 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.