MSI pristatė savas GTX 750 ir GTX 750 Ti

16:00 Lietuvos laiku „nVidia“ partneriai vieni po kito pradeda pristatinėti savo pirmos kartos „Maxwell“ vaizdo plokštes. „Micro Star International“ (MSI) iš savo rankvovės ištraukė po du „GeForce GTX 750“ ir „GeForce GTX 750 Ti“ modelius.

GTX 750 1GD5 ir GTX 750 Ti 2GD5 įvardyjami kaip produktai kasdieniam vartojimui, kuomet „Gaming“ serija skirta žaidėjams, kurie galėtų pasitikėti gamintojo suteikiama kokybe. Gamykliškai paspartinta „Gaming“ serija naudoja „Twin Frozr IV Advanced“ aušinimo sistemą, kuri turėtų išlaikyti tylą net ir ekstremalioje aplinkoje. MSI į šias vaizdo plokštes diegia „Military Class“ komponentus ir papildomai prideda „MSI Gaming“ programinę įrangą, kuri žaidėjui leidžia rinktis tarp „Silent“, „Gaming“ ir „OC“ režimų.

„Gaming“ serijos GTX 750 bei GTX 750 Ti jau spėjo pasiekti ir Lietuvą. Startinės kainos siekia, atitinkamai, 384 ir 475 litus.

3 Komentarai

  1. Heloxx parašė:

    Nebloga GTX 750 Ti vidutines klases plokste, naudoja mazai energijos, geras kainos ir galingumo santikis.

  2. BC00 parašė:

    Kainos/galingumo santykis kaip tik sakyčau nėra stebuklingas žiūrint į MSRP (skirtingai nei el.sąnaudos), bet bendrą vaizdą pasižiūrėsime apžvalgoje:)

  3. Atavar parašė:

    Cia sakyciau ant ribos low-mid endo ji, ne mid-endine 🙂

    Pagal price/performance R7 265 geresne. Rekomenduojama kaina ta pati, bei ~15% greitesne. Bus matyt kokios bus realios kainos.
    Bet kuriuo atveju daug kur pripazystama, jog FHD rezolkeje 750Ti ant ribos kai daugumai naujesniu zaidimu jau netempia ir tenka mazint detalizacijas/rezoliucijas.

    Pagal W – artimiausiu metu be konkurencijos bus, jei butina issiversti be papildomo maitinimo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.