MSI pristato ypač galingą GT660R nešiojamąjį

Ilgai lauktas ir kiek seniau anonsuotas MSI žaidimų nešiojamasis GT660R pagaliau pasirodė prekyboje. Tiesa, jį kol kas galima įsigyti tik už Atlanto, tačiau kompanija mus nuramino ir pranešė, kad kitą mėnesį šį nešiojamąjį išvysime ir Europos rinkoje.

MSI GT660R nešiojamasis pasižymi ypač galingu Core i7-740QM centriniu procesoriumi, kurio taktinis dažnis siekia 1,73GHz. Nešiojamasis taip pat turi net 6GB darbinės atminties, 1TB kietąjį diską ir ypač sparčią nVidia GeForce GTX 285M vaizdo plokštę.

Tiesa, stebinančios specifikacijos tuo nesibaigia. Kompiuteris siūlomas ir su Blu-Ray diskų įrašytuvu, pora USB 3.0 jungčių bei 16 colių įstrižainės ekranu. Neaišku kodėl, tačiau pastarasis, kaip ir mūsų bandytas GX640, nepalaiko Full HD rezoliucijos. Įmontuota 9 celių baterija kompiuteriu leis naudotis iki trijų valandų, o pats įrenginys kainuoja apie 4500 litų.

1 Komentaras

  1. Crembo parašė:

    Na, nežinau ar šiais laikais galima sakyt \"net 6GB darbinės atminties\". Standartas yra 4GB, o 6GB irgi nėra per daug ypatingas dalykas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.