MultiSync EX201W – stilingas monitorius iš Nec

Vienas iš monitorių ir projektorių gaminimo lyderių, kompanija Nec, papildė populiariąją MultiSync EX monitorių šeimą dar vienu modeliu – MultiSync EX201W, kuris naudoja TN matricą ir pasižymi 20-ies colių ekrano įstrižaine.

16:9 pločio/aukščio proporcijas turintis Nec MultiSync EX201W geba atvaizduoti maksimalią 1600 x 900 taškų rezoliuciją. Monitorius pasižymi 176°H/170°V apžvalgos kampais bei dinaminiu 25,000:1 kontrasto santykiu. Nec gaminys naudoja LED apšvietimą, kuris leidžia sumažinti elektros sanaudas iki 21W. Ekrano storis siekia, viso labo, 16.4mm ir be stovo sveria kiek daugiau nei 2kg.

Galinėje panelėje gamintojas įrengė po vieną DisplayPort bei DVI-I įvestis. Nepamiršta ir apie 1x USB jungtį, kuri leis greitai ir lengvai prijungti internetinę kamerą.

Monitoriaus nustatymai keičiami prisilietimui jautriu ekranėliu, kuris išdėstytas apatiniame dešiniajame LCD kampe. Esant poreikiui, galima keisti ekrano aukščio padėtį, apversti jį 90° kampu ar pasukti bet kuria norima kryptimi.

Į parduotuves Nec MultiSync EX201W turėtų atkeliauti jau šį mėnesį ir kainuoti 229$. Jam suteikiama ribota 3 metų garantija. Gamintojas už papildomą kainą siūlo įsigyti ir keletą priedų šiam monitoriui: nešiojąmą stovą už 39.99$ ir krepšį už 29.99$.


9 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Nieko ypatingo…

  2. Pasisiauses parašė:

    Stilingas 😀

  3. BC00 parašė:

    Man stilingumas – paprastumas, kiekvienam pagal skoni;)

  4. daimonass parašė:

    Labai jau kampuotas sakyciau… Skonio reikalas 🙂

  5. r00lz parašė:

    Sakyčiau toks \"PRO\" stilius kaip ir DELL U2311 ar kažkas iš senesnių samsung

  6. city50 parašė:

    Blyno formos kojos padas atgyvenes kaip ir ta matine spalva. Blizgus staciakampio formos padas bei blizgus sonai gerai atrodo ir sidabrines kojos reiktu ir tada jau butu kambario puosmena.

  7. BC00 parašė:

    Kaip tose pasakose, kai sarkoms reikia blizguciu…

  8. ironvolf parašė:

    tie blizgučiai labai dulkes traukia

  9. donaciuxx parašė:

    man tai svarbiausia kad butu pigus nesugestu greit, greitas su dideliu kontrastu, didele rezoliucija, o korpusas tai px kad ir trikampio formos ruzavas koks 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.