Nvidia: Internetiniai nešiojamieji yra ateitis

Viename iš interviu, esamas Nvidia kompanijos vadovaujantysis pareigūnas Džen-Hsunas Huangas (Jen-Hsuan Huang) kalbėjo apie ateities PC rinką, taip pat internetinių nešiojamųjų tendencijas, Ion platformą ir, žinoma, visiems ypač aktualią temą – ekonomines problemas.

Vadovas pabrėžė, kad Nvidia visiškai nesijaudina dėl ekonomikos smukimo, nes tai pats geriausias laikas pertvarkyti savo pajėgas, o taip pat kompanija žada daugiau investuoti į R&D. J.H.Huangas taip pat mato didelį GPU potencialą skaičiavimų užduotyse, jis taip pat patvirtino, kad tokiose procesuose Nvidia yra daug toliau pažengusi, lyginant su AMD/ATI.

Buvo užsiminta ir apie Ion platformą, Intel Atom panaudojimo politiką. Tiesa, minėtoji platforma, tai yra Ion, vis dar lyg ir kabo ore, tačiau Huangas interviu metu atrodė optimistiškai nusiteikęs ir tiki prasmingu dialogu su Intel bei mano, kad galų gale bus leista prekiautojams tieki Ion su Intel Atom centriniais procesoriais, platformai įžengiant į pigių kompiuterių rinką. Kai jis buvo paklaustas, ar galimas daiktas, kad Apple pralauš ledus ir bus pirmaisiais, kurie išleis Ion platforma grįstą produktą, J.H.Huangas atsakė taip: „Apple gaus tai, ko jie norės“. Tiesa, jis yra susirūpinęs, kad didžioji dalis rinkos dalyvių neturi tiek įtakos, kiek jos turi Apple, ir jis negali Intel tiesiog priversti pakeisti jos naudojamos politikos produktų atžvilgiu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.