Nauja GTX 1180 išleidimo data?

Ne vieną kartą buvome girdėję, kad naujos „nVidia“ vaizdo plokštės bus išleidžiamos ar bent atskleidžiamos liepos 30 dieną. Aiškėja, kad atėjus šiai datai „nVidia“ partneriai galės (galėjo) atskleisti informaciją apie 11 serijos „GeForce“ vaizdo plokštes. Bet neskubėkime. Pasak „Gamer Meld“, visi „nVidia“ partneriai gavo naujas neatskleidimo sutartis (NDA), o data pastumta į priekį. Dabar „nVidia“ planuoja vaizdo plokštes išleisti ar atskleisti rugsėjo 1 dieną. Tą dieną gali pasirodyti tik apžvalgos, bet galime sulaukti ir realaus išleidimo.

To galėjome tikėtis, nes esamų vaizdo plokščių pardavimai yra smarkiai kritę, bet sandėliuose jų dar pilna. „nVidia“ ir jos partneriai tikrai nenorės išleisti naujų vaizdo plokščių, kai dar turi kalną neparduotų 10 serijos „GeForce‘ų“.

6 Komentarai

  1. mafo parašė:

    Nelabai aš tikiu Gamer meld… jis tos info dažniausiai semiasi iš plačiojo interneto o jo informatoriai dažnai klysta 🙂

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Aš patikėsiu, kai pamatysiu, bet šiaip labai realu, kad rudenį kažkas vyks, nes dabar tikrai kol neišparduos bent kiek likučių nieko naujo nėra tikslo išleisti. Gal bus hard launch, ta prasme, iš kart bus galima nusipirkti partnerių patobulintų modelių ir pasiūla bus gera.

  2. mafo parašė:

    Tai taip, kol neišsivalys maža vilties.

  3. mafo parašė:

    Na čia prie to pačio 🙂 Nedaug liko laukti kol paaiškės kiek patikimi jo šaltiniai.

    https://www.youtube.com/watch?v=TNksuz1Qz3U

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.