Naujas „Call of Duty: Modern Warfare“ yra labai gerai perkamas

„Activision“ praneša, kad jai puikiai sekasi pardavinėti naują „Call of Duty: Modern Warfare“ žaidimą. Iš tiesų, tai labiausiai perkamas šios serijos žaidimas istorijoje. Žaidimas buvo išleistas spalio 25 dieną ir per tris dienas jo pardavimai jau sugeneravo 600 mln. USD.

Manoma, kad „Call of Duty: Modern Warfare“ gali tapti perkamiausiu 2019 metų žaidimu. Pasvarstymui, „Call of Duty: Modern Warfare” per tris dienas sugeneravo dvigubai daugiau pajamų nei „Joker“ filmas. Tad galima sakyti, kad žaidimų industrijai dabar labai geri laikai.

2020 metais, kartu su naujomis konsolėmis, turime sulaukti ir naujos „Call of Duty“ dalies. Sekančią žaidimo dalį kurs „Sledgehammer Games“. Ką tik išleista dalis yra „Infinity Ward“ kūrinys.

18 Komentarai

  1. svabas parašė:

    per pagr rusišką kanalą rodė, kad rusai labai nekenčia šitos COD dalies, nežaidžiau, bet sako žiauriai antirusiškas

    • Strelok parašė:

      Manau nemėgsta nuo modern warfare 2 ar kurios ten dalies, kur iššaudai maskvos oro uostą pilną civilių žmonių. Misijoje, kuri jokios prasmės neturi siužetui. Aš asmeniškai, daugiau kaip ir nelošiau call of duty. Paskutinė vykusi pagal mane world ar war dalis buvo.

  2. aiwaris parašė:

    o kas megsta ruskius suskius? 😀 i tema tai pats sita game turtiu ir tikrai jis geras pagaliau normali dalis cod po visu tu siuksliu kur pries tai isejo.

    • ZeroFM parašė:

      N metų nebelošiu šitų ponsinio mėšlo nes tas pats per ta pati tik mapas skiriasi …
      Fizika ta pati jau 10 metų sukasi ir nothing new

    • nemesis parašė:

      Aš mėgstu. Kiek tekę susidurti rusai, kaip žmonės, yra tikrai geri, bet valdžią jiems išrenka labai stipriai nekokią, o dar pridedam valdžios propogandizmą na ir turim ką turim…
      Man asmeniškai paprastų rusų gaila dėl to, kokioje situacijoje jie dabar yra. Realiai jie dabar yra valdžios įkaitai, o su šalyje turima visa periodine cheminių elementų lentele, nafta, dujomis, mediena, auksu, deimantais ir t. t. jie turėtų gyventi ne ką prasčiau nei norvegai, bet gyvena daug prasčiau nei mes nors realiai nelabai ką turime išvis, svarbu kad Putinas turtingiausias pasaulyje žmogus…
      O šiaip vertinant šalies valdžią aš vertinu tik kelis aspektus ir manau kad toks metodas man padeda sumažinti propogandos įtaką vertinimui, kurios visose šalyse yra apsčiai. Vertinu tik tai kur statistiniai šalies piliečiai daugiausiai emigruoja pasitaikius progai ir ar tos emigravimo kryptys sutampa su valdžios kryptimis. Imam Lietuvą – žmonės emigruoja į Skandinavijos šalis, Vokietiją, UK, USA, Kanadą ir t.t., valdžia realiai juos ir įvardina kaip draugus, imam Rusiją – žmonės emigruoja į Vokietiją, USA, UK ir t.t., valdžios geriausi draugai – Sirija, Kinija, Šiaurės Korėja, Baltarusija ir t.t. Tegul plauna smegenis kiek nori, bet ne LT atveju kažkas ne taip, o Rusijos…

      • adex parašė:

        nu nu papasakok kaip su tais istekliais padarytum rusija turtinga valstybe jeigu jos valdymas butu tavo rankose? isparduotum papigiai? leistum kasti ir pumpuoti visiems kas nori is viso pasaulio uz ,,simbolini“ mokesti? cia butu tas pats kaip saldamas prisimyztum i kelnes, kad kuriam nors laikui butu silta… na o gal atiduotum kryma ir galvotum jog jau dabar nebus problemu prekiauti su kuo nori ir kuo nori? ne taip veikia pasaulio santvarka, bent jau siuo metu…

        • nemesis parašė:

          Ta prasme ką darytum su ištekliais? Čia kaip turtingo dėdės palikimas – nieko nedarei, o pinigų kaip šieno gavai. O ką Norvegija daro? Daryčiau tą patį – pardavinėčiau ir iš šono gautus pinigus ne pravalgyčiau čia ir dabar, o investuočiau.

  3. Guja parašė:

    Kodėl žaidime rusai vaizduojami truputi perdėtai-blogi sunku pasakyti.Tarkime žudyti ISIS teroristus būtų visiškai pateisinama ir normalu.Tačiau nereikia labai TO sureikšminti-tai tik žaidimas.Ši dalis vėl grįžta normalias vėžes.

  4. GamingGod parašė:

    Nebekuria Sledgehammer 2020 Call of Duty jau sena naujiena. Activision ipareigojo Treyarch per 2 metus ji sukurti galimai bus Black Ops V, taciau Sledgehammer su Raven padeda tad bus ir campaign matyt.

  5. Strelok parašė:

    Tai vakarų leftistai visad buvo edgy. Visokios antifos, kurių nuo vandalų neįmanoma atskirti. Dar rusai daro diskusijas tomis temomis, iš JAV jokių konstruktyvių diskusijų nesu matęs, nebent Barney Sanders demokratų kandidato pasisakymai dėl progresinių mokesčių ir nemokamos medicinos. Lietuvoje išvis šios temos uždraustos. Yra tik valdžios nuomonė ir neteisinga.

    • SoTOP parašė:

      Būtent, pas mus šitos temos uždraustos, todėl rytoj tave už šitą komentarą išveš į Sibirą. O jeigu visgi ne – tu esi kvailelis šnekantis apie dalykus kurių nesupranti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.