Naujas požiūris į geresnį produktyvumą su naujausiais „Philips“„221B8″ ir „243S5″ „Full HD“ monitoriais

Naujas požiūris į geresnį produktyvumą su naujausiais
Philips„„221B8 ir 243S5 Full HD monitoriais

  • Puikios funkcijos reikliems naudotojams: naujas 21.5 colių monitorius užtikrina sklandų ir malonų žiūrėjimo potyrį, kad darbą atliktumėte, kaip galima, geriau
  • Ekologiškas produktyvumas jūsų verslui: 23.6 colių monitorius puikiai suderina našumą su patogumu

 

 

Amsterdamas, 2018 m. gegužės 18 d.  MMD, lyderiaujanti technologijų bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, praneša apie naują 21.5 colių „Philips Full HD“ monitorių su puikiai sukomplektuotu funkcijų rinkiniu. Įtraukus įvairias pažangias technologijas ir galimybes, naujasis „Philips 221B8LJEB“ užtikrina ryškias spalvas ir aiškias detales, kad visą darbo dieną padėtų kelti vartotojų produktyvumą. Kai reikia didesnio žiūrėjimo ploto, – būtinas „Philips 243S5LJMB“ monitorius, jungiantis efektyvų 23.6 colių „Full HD“ ekraną su ekologiškomis funkcijomis.

Čia prasideda puiki darbo vietaNaujas „Philips 221B8LJEB“ „Full HD“ monitorius turi keletą labiausiai vertinamų ir pažangiausių funkcijų, kurios yra svarbios puikiai ir produktyviai darbo vietai. Pavyzdžiui, pradedant nuo išskirtinės „SmartImage“ technologijos, kuri nuolat analizuoja ekrane pateikiamą turinį, kad būtų optimizuotas jo našumas. Priklausomai nuo užduoties, naudotojas gali pasirinkti iš kelių režimų – „Office“, „Photo“, „Movie“, „Game“ ir dar daugiau – ir leisti „SmartImage“ suderinti kontrastą, spalvų sodrumą ir ryškumą, kad būtų pateikiamas geriausias naudojamos programos vaizdas. Be to, specialiai sukurtas „Economy“ režimas gali sumažinti energijos suvartojimą, tuo pačiu užtikrinant tinkamą kasdienių biuro programų atvaizdavimą.

21.5 colių TFT-LCD ekrano panelė taip pat turi W-LED foninio apšvietimo sistemą be mirgėjimo, kuri reguliuoja ryškumą ir mažina akių nuovargį. Dėl labiau natūralių ir tikroviškų vaizdų „SmartContrast“ technologija automatiškai reguliuoja spalvas ir kontroliuoja foninio apšvietimo intensyvumą, padidindama kontrastą, išgauna turtingesnius, tamsesnius atspalvius vaizdo įrašuose, žaidimuose, nuotraukose ir atvaizduose. O ilgalaikei akių priežiūrai skirtas „Philips LowBlue Mode“ režimas sumažina trumpųjų bangų mėlynos šviesos spindulių, kuriuos spinduliuoja LED ekranai, poveikį, taip išvengiant potencialių regos sutrikimų bėgant laikui. 

Į ergonomiką orientuotas „221B8LJEB“ monitorius nebūtų pilnavertiškas be papildomų svarbių funkcijų, tokių kaip „EasyRead Mode“ režimo teikiamo skaitymo tarsi iš popieriaus lapo potyrio, ir monitoriaus stovo „SmartErgoBase“ teikiamo lankstumo, kuris leidžia lengviau reguliuoti monitoriaus aukštį, posūkį, pakreipimą ir sukimosi kampą, kad atitiktų bet kokius individualius pageidavimus ir poreikius.

Kai efektyvumas atitinka patikimumą
Taip pat šiandien skelbiama, kad „Philips 243S5LJMB“ yra patvarus ir būtinas monitorius, teikiantis nepriekaištingą vaizdo kokybę dėl TFT-LCD ekrano panelės be gyvsidabrio kartu su „SmartContrast“ technologija kuriamų ryškių spalvų. Pasižymintis viskuo, ko reikia neatidėliotinam produktyvumui, „243S5LJMB“ monitorius yra kompaktiško dizaino, padedančio taupyti erdvę, tuo pačiu teikiančio didelio 23.6 colių „Full HD“ ekrano peržiūros potyrį; monitoriaus „VESA“ laikiklis yra puikus sprendimas kiekvienoje aplinkoje, kur trūksta erdvės ant darbo stalo.

Sujungtas su aplinkiniu pasauliu
Daugeriopų jungčių palaikymas yra būtinybė bet kurioje skaitmeninėje darbo vietoje. Dėl šios priežasties, abu monitoriai turi visą spektrą skaitmeninių ir analoginių prieigos variantų, kaip DVI-D, HDMI ir VGA prievadai. „221B8LJEB“ monitorius papildomai turi „DisplayPort 1.2″ technologiją, leidžiančią jungti keletą ekranų į grandinę. Taip pat yra lengvai pasiekiama ausinių jungtis ir du integruoti aukštos kokybės 2 W stereo garsiakalbiai, ypač tinkantys multimedijos, bendradarbiavimo ir komunikacijos programoms.

Turtingas funkcijų rinkinys visiems poreikiams
Pripažindama, kad kiekviena darbo vieta yra unikali, „Philips“ siūlo išbaigtą profesionalių monitorių seriją, nuo pat pradžių sukurtą produktyvumui, ergonomikai ir visų dydžių šiandienos organizacijų atitikties su nustatytais reikalavimais poreikiams. Naujas „221B8LJEB“ modelis priklauso pripažintai „B8″ serijai, kuri siūlo ekologiškų monitorių pasirinkimą iš ekrano panelių nuo 22 colių TN iki 27 colių IPS, iš ekrano raiškų nuo „Full HD“ iki „Quad HD“ su 1.074 milijardo spalvų ir taip pat su greito įkrovimo USB 3.0 prievadais. Kita vertus, naujasis „Philips 243S5LJMB“ išryškina kai kurias atnaujintos „S5″ serijos savybes, iš kurios taip pat galima įsigyti ergonominius variantus su išplėstosiomis prieigomis ir pasukimo, pakreipimo, bei aukščio reguliavimo funkcijomis. Abi monitorių serijos pasižymi tvariu dizainu, kurio tikslas sumažinti poveikį aplinkai gaminio viso gyvavimo ciklo metu ir, dėka dabartinių energijos standartų laikymosi ir energijos taupymo funkcijų, padėti įmonėms sumažinti eksploatacines išlaidas.

„Philips 243S5LJMB“ bus galima įsigyti vėliau šį mėnesį, o „Philips 221B8LJEB“ prekyboje pasirodys 2018 m. birželį, rekomenduojama prekybos kaina  – 139€.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.