Naujas ketvirtis – naujas Apple rekordas

Korporacija Apple bemaž kiekvieną ketvirtį mums praneša, jog jos pajamos viršijo visas prognozes, o neretai finansiniai ketvirčio rezultatai tampa kompanijos rekordu. Kaip bebūtų gaila, niekuo neišsiskyrė ir pirmasis šių metų ketvirtis.

Rezultatai stebinantys – 24.67 milijardai JAV dolerių per tris mėnesius ir pelnas, kuris beveik pasiekė 6 milijardų JAV dolerių ribą. Įdomiausia tai, jog lyginant skaičius su tuo pačiu laikotarpiui pernai, Apple pasiekė 83% didesnes pajamas ir 95% didesnį pelną.

„Su ketvirčio 83 procentų pajamų ir 95 procentų pelno augimu, mes atliekame fenomenalų darbą visuose savo segmentuose. Mes ir toliau tęsime inovacijas visuose segmentuose besitiesiant šiems metams,“ – sakė Apple įkūrėjas Styvas Jobsas.

9 Komentarai

  1. nanoWorld parašė:

    Jie atlieka fenomenalius pardavimus visuose savo segmentuose – to tai jau tikrai nenugincysi 🙂

  2. Maariux parašė:

    Kas idomiausia, iphonas daznai visiskai praranda rysi, bet ji vistiek perka, nepykit, bukagalviai 🙂 Nes antai visi kaimynai turi po kelis ir nesvarbu, kad jam nukritus ir suskilus ekranui, jo keitimas kainuoja bene puse iphono kainos (siap cia visu smartphonu beda). Kaip bebutu cia ne telefonas, o aksesuaras.

  3. Pasisiauses parašė:

    Šiaip jau reikėtų patikslinti – praranda padalas o ne ryšį 🙂 didelis skirtumas

  4. simple parašė:

    Esant vidutiniam-silpnam ryšiui, dažniausiai jis dingsta visai. Esant stipriam ryšiui, susilpnėja jo kokybė ir tiek. Bandžiau. Youtube taip pat mėtosi keletas egzempliorių.

  5. Ambient parašė:

    niekada nepirkau ir nepirksiu ju produktu is principo.

  6. Pasisiauses parašė:

    Tai čia pats kvailiausias nusistatymas koks tik gali būti. Lyg religija…

  7. nanoWorld parašė:

    O as tai tikrai nusipirksiu ju kompiuteri, bet tik tuo atveju, jeigu jie kada nors dar gris prie PPC architekturos. Vien is idejinio intereso tureti architekturiskai visiskai kitoki \"native RISC\" kompiuteri, kuriame neveiktu Windows 🙂

  8. Pasisiauses parašė:

    O tai pala, ARM kartais nęra tas pats RISC? 🙂 Gali ipad nusipirkti :D:D:D

  9. nanoWorld parašė:

    Taip, ARM yra RISC is principo, del to as labai susinervinau, kai suzinojau, jog Windows 8 ji palaikys, nes jau isgirdes nvidia planus paleisti ARM platforma (turiu omenyje \"Project Denver\" ), maniau galesiu sau netolimoje ateityje dziaugtis kokiu ARM based nettop\’u su Linux, ramia sirdimi zinodamas, kad turiu Linux exclusive gelezi – deja, didysis brolis pamate nauja tendencija, ir ten stums vindauselius. Todel dabar viltis dedu i naujos kartos zaidimu konsoles, galbut kuri nors is ju palaikys Linux (gaila Sony nutrauke Linux support\’a ant PS3 🙁 ), arba dar maza viltis, jog Apple kada nors dar gris ir prie visisko aparatines dalies isskirtinumo…

    Na, iPad netinka, pagal mano poreikius, man tablet\’as yra nereikalingas daiktas. Siaip yra rinkoje siuo metu keletas Nettop tipo ARM sprendimu Linuxui, bet kolkas manes jie nezavi, o ir is grynai subjektyvios puses, noreciau butent PPC arba PPC based kazko, tarkim Cell ar jo analogo. Na zodziu, cia idejiniai dalykai tokie 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.