Naujas nVIDIA ForceWare 260.89 beta tvarkyklių paketas

nVIDIA išleidžia naujas tvarkykles GeForce vaizdo plokštėms. ForceWare 260.89 aparatinės įrangos komplektas tinka GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400 bei ION serijų stalinėms vaizdo plokštėms.

Be jokios abejonės geresnės optimizacijos vaisiai vėlgi atitenka Fermi akseleratoriams – GeForce GTX 480 ir GTX 460 modeliams. Lyginant su praėjusios kartos ForceWare 258.96 serijos tvarkyklėmis, GTX 480 savininkai turėtų pasidžiaugti geresne sparta S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat bei Starcraft II žaidimuose, na o GTX 460 turėtojai, be jau minėtųjų, išaugusia sparta tokiuose žaidimuose kaip: Riddick: Assault on Dark Athena, Far Cry 2, Just Cause 2, Aliens vs. Predator ir dar keliuose kituose. Spartos prieaugis apima ir SLI sistemų turėtojus.

Nauja tvarkyklių versija turi atnaujintą žaidimų profilių sistemą 3D Vision bei SLI technologijoms, taip pat įdiegia PhysX 9.10.0514 versiją bei OpenGL 4.1 palaikymą GeForce 400 serijos vaizdo plokštėms. Šiomis tvarkyklėmis kiek pagerintas suderinamumas su senesniais žaidimais bei ištaisytos kai kurios grafikos vaizdavimo klaidos.

Priminsime, jog tai Microsoft nesertifikuotos beta tipo tvarkyklės, ir visa atsakomybė už jų naudojimą tenka Jums, na o parsisiųsti Jūsų sistemai tinkančias ForceWare tvarkykles galite iš čia.

1 Komentaras

  1. pajelnikas parašė:

    Pirmiausiai pagamina plokštes, o kad jos be normalių draiverių niekam vertos gamintojams nusispjaut, svarbiausiai gera reklama ir pelnas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.