Naujas procesoriaus aušinimo standartas – Prolimatech Genesis

Po labai sėkmingo Megahalems procesorių aušintuvų serijos pripažinimo, Prolimatech kompanija neketina sustoti tobulėjus ir pristato naują CPU aušinimo standartą – Prolimatech Genesis.

Kaip ir Megahalems bei Super Mega aušintuvai, naujasis Genesis naudoja 2 radiatorius, tačiau čia jie išdėstyti skirtingomis kryptimis – vienas pakreiptas horizontaliai, o kitas – vertikaliai. Toks sprendimas turėtų ne tik pagerinti procesoriaus aušinimo efektyvumą, tačiau vėsesnio oro turėtų kliūti ir apie CPU lizdą išdėstytai elektros reguliavimo grandinei (VRM) bei operatyvios atminties moduliams (RAM). Į radiatorius šilumą atneša šeši 6mm skersmens karščio vamzdeliai. Visas šis masyvas gali talpinti 3x 120/140mm ventiliatorius, iš kurių 2, pasirinktinai, gali būti komplektuojami su pačiu radiatoriumi.

Prolimatech Genesis pilnai suderinamas su Intel LGA 775/1155/1156/1366 bei AMD AM2/AM2+/AM3 lizdais. Pakuotėje pirkėjas ras Prolimatech PK-1 termopastos bei specialius Intel sistemoms tinkančius juodus varžtus, kurių panaudojimas turėtų dar labiau pagerinti kontaktą tarp procesoriaus ir aušintuvo pagrindo. Prolimatech įspėja, jog šie varžtai skirti tik didžiausiems spartinimo maksimalistams.

Prekyboje Genesis pasirodys kovo 4d. ir kainuos 59.90 euro. Tuo tarpu kombinacijų su įvairiais 120/140mm ventiliatoriais kainos prasidės nuo 64.90 euro.

1 Komentaras

  1. Jordan parašė:

    Atrodo neblogai, bet as uzsisakiau Scythe Yasya (testus ziurejau, tai 1 laipsniu megahalems lenkia).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.