Naujasis 28 colių „Philips“ 4K UHD monitorius „288E2UAE“daro įspūdį spalvomis ir produktyvumu

Naujasis 28 colių „Philips“ 4K UHD monitorius „288E2UAE“
daro įspūdį spalvomis ir produktyvumu

Amsterdamas, 2021 m. sausio 21 d. – naujasis „Philips“ 4K raiškos „288E2UAE“ monitorius (28″ / 71,1 cm) su 10 bitų IPS panele, USB 3.2 „SuperSpeed“ duomenų perdavimu ir plono, patrauklaus dizaino yra puikus pasirinkimas vartotojams, ieškantiems stilingos išvaizdos ir profesionalaus lygio eksploatacinių savybių pramogoms ir darbui. Dėl itin didelės 4K raiškos ir neįtikėtino 157 ppi (pikseliai colyje) pikselių tankio vaizdas yra labai ryškus, o dėl 1,07 milijardo spalvų, 119 proc. sRGB aprėpties ir aukšto spalvų tikslumo („DeltaE“ < 2) vaizdai išlieka tikroviški ir natūralūs.

 

„Philips 288E2UAE“

Spalvotas gyvenimas 

Naudotojai tikisi geriausios patirties iš kiekvieno jų naudojamo monitoriaus ir „Philips“ pristato „288E2UAE“ su „UltraClear“, 4K UHD (3840 x 2160) raiška ir itin plačia spalvų gama. Dėl 1,07 milijardo spalvų kiekviena spalva atgyja ir kiekviena detalė yra paryškinama. 28 colių monitoriuje naudojama IPS panelė ir „SmartContrast“ technologija, kad net ir tamsiose vietose būtų matoma daugybė detalių, suteikiant įspūdingą vaizdo kokybę, kurios naudotojai tikisi iš „Philips“ monitoriaus. Kai užduotys sudėtingos, vartotojai gali pasikliauti „MultiView“ technologija, kad vienu metu sujungtų du įrenginius su „Picture-in-Picture“ ir „Picture by Picture“ režimais, pvz., kompiuterį ir nešiojamąjį kompiuterį.

Greita ir lengva

Darbui, pramogoms ir bet kokioms kitoms užduotims atlikti naudotojams reikia greito ir paprasto naudojimo. „Philips 288E2UAE“ turi 4 prievadų USB 3.2 šakotuvą su vienu USB aukštynkrypčiu prievadu ir keturiais žemynkrypčiais prievadais, todėl naudotojai prie monitoriaus gali prijungti savo klaviatūrą ir pelę. Vienas USB prievadas palaiko greitą įkrovimą ir atitinka USB-IF baterijos įkrovimo (BC1.2) standartą, todėl naudotojai gali įkrauti suderinamus išmaniuosius telefonus. Monitorius taip pat siūlo papildomų galimybių – HDMI ir DisplayPort jungtis. Visi prievadai yra vienoje horizontalioje linijoje monitoriaus galinėje dalyje, o kabelių valdymo sistema padeda išlaikyti tvarkingą darbo vietą. „EasySelect“ klavišas, vairasvirtė, leidžiantis greitai pasiekti monitoriaus meniu, dar labiau palengvina gyvenimą. Kiekviena detalė skirta išlaikyti švarų priekinį rėmelį ir tvarkingą stalą.

 

Dizainas ir patogumas

„Philips“ monitoriai yra žinomi dėl savo elegantiško dizaino ir komfortiškų savybių, o „Philips 288E2UAE“ vykdo kiekvieną iš šių pažadų. Monitorius pasižymi itin siaurais rėmeliais, plonu dizainu ir elegantišku stovu, todėl tai yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems rūpi dizainas ir kurie taip pat pasinaudos dideliu žiūrėjimo plotu. Reguliuojamas stovas gali būti pakreiptas (–5/20° kampu) ir nustatytas į optimalų aukštį dėl 100 mm aukščio reguliavimo funkcijos. Akims patogus „Philips 288E2UAE“ monitorius turi neblizgų ekraną, „EasyRead“ režimą, skirtą skaityti kaip popierių, mirgėjimą eliminuojančią technologiją ir „LowBlue“ režimą, kad būtų komfortiškiau žiūrėti.

 

Šis „Philips“ monitorius taip pat išsiskiria tvarumo funkcijomis. Jis atitinka RoHS reikalavimus, turi „EnergyStar 8.0″ ir TCO sertifikatus, sudėtyje nėra švino ir gyvsidabrio, o pakuotės yra 100 proc. perdirbamos.

 

„Philips 288E2UAE“ monitorių bus galima įsigyti nuo vasario mėn. už siūlomą mažmeninę 329 eurų kainą.

 

Daugiau informacijos ir techninės specifikacijos: https://www.download.p4c.philips.com/files/2/288e2uae_00/288e2uae_00_pss_enggb.pdf

Daugiau informacijos apie „Philips“ monitorius rasitehttps://www.philips.lt/c-m-so/monitoriai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.