Naujasis „Philips 243S1″ biuro monitorius apjungia komfortą ir jungčių galimybes padidintam našumui užtikrinti

Amsterdamas, 2022 m. sausio 24 d.  – Bet kokio tipo biurams idealus monitorius privalo naudotojui užtikrinti tvirtumą, komfortą ir patogumą. „Philips 243S1″ sukurtas taip, kad atlaikytų kasdieninio verslo sunkumus bei turėtų visas reikiamas funkcijas, kurios savyje suderintų patogią naudotojui patirtį, gerą vaizdo kokybę, našumą ir ilgaamžiškumą.

„Philips 243S1″ su 24 colių (23,8 colio / 60,5 cm skersmens) IPS panele turi FHD raišką, USB-C jungties parinktis (ir daugelį kitų) bei integruotą jungčių stotelę, su kuria kiekvienas darbas gali būti atliekamas sklandžiai ir be vargo. Elegantiškas, stačiakampis stovas su šlifuoto aliuminio apdaila ir „243S1″ 3 pusių berėmiu dizainu puikiai tiks prašmatniuose ir moderniuose biuruose.


„Philips 243S1″

Paprasčiausias universalus ryšys
Didelis jungčių pasirinkimas jau nebėra tik priedas profesionalams – tai ir standartas tiems, kuriems visą dieną reikia dirbti su keliais įrenginiais. Su integruota USB-C prijungimo stotele „Philips 243S1″ gali įkrauti nešiojamąjį kompiuterį (iki 65 W galia), perkelti duomenis iš nešiojamojo kompiuterio į prijungtus USB įrenginius ir perduoti vaizdo signalą iš nešiojamojo kompiuterio tuo pačiu metu. Plona, dvipusė USB-C jungtis leidžia lengvai, vienu kabeliu naudoti šias funkcijas. USB-C jungtis tuo pačiu yra DisplayPort vaizdo išvesties prievadas ir leidžia lengvai sujungti kelis monitorius norintiems turėti ant stalo kelių monitorių sąranką. Švaresnės darbo vietos yra lengvai užtikrinamos naudojant USB-C prijungimo sprendimo galimybes.

Kartu su šiuo nauju standartu, „Philips 243S1″ taip pat turi įmontuotą RJ-45 eterneto jungtį, užtikrinančią saugų tinklo ryšį su prijungtu nešiojamuoju kompiuteriu per USB-C prievadą, taip pat HDMI 1.4, DP 1.2 ir 4 USB prievadai, skirti lengvai prijungti periferijai ir kitiems įrenginiams.

Atsižvelgiantis į ilgas darbo valandas
Sukurtas atsižvelgiant į naudotojų gerovę, šis modelis turi savyje „SmartErgo Base“ stovą, kuris leidžia ergonomiškai reguliuoti ekrano padėtį, idant naudotojai galėtų pasiekti optimalią darbo poziciją ir pagerinti žiūrėjimo komfortą. Naudotojai gali lengvai pakreipti (+25/-5 laipsniai), pasukti į šonus (+180/-180 laipsnių) ir reguliuoti monitoriaus aukštį iki 130 mm, taip užtikrinant idealią žiūrėjimo padėtį. Šis maksimalus komfortas kartu su ergonomiška sąranka ir kai kuriais gerais paties naudotojo įpročiais darant trumpas pertraukėles nuo ekrano gali palengvinti fizinę ilgos darbo dienos įtampą. Be to, ergonomiška padėtis sėdint ar stovint taip pat padidina produktyvumą ir padeda sutelkti dėmesį.

Tausojantis akis
Didelio kiekio valandų praleidimas prie ekrano gali sukelti akių nuovargį ir sausumą, sukelti akių paraudonavimą – tai yra vieni iš pagrindinių vadinamojo CVS (Computer Vision Syndrome), kompiuterinio regėjimo sindromo, simptomų. Siekiant veiksmingai sumažinti akių įtampą ir užtikrinti naudotojų gerovę, „Philips Monitors 243S1″ atitinka „TÜV Rheinland Eye Comfort“ standartą, kad išvengtų šios dažnos problemos. Monitorius taip pat siūlo plačius žiūrėjimo kampus, kad būtų išvengta vaizdo kokybės pablogėjimo žiūrint iš skirtingų kampų. Šią patogią žiūrėjimo patirtį taip pat pagerina technologija „Flicker-Free“, „LowBlue“ režimas ir „EasyRead“ režimas, sukeliantis popieriaus skaitymo jausmą. Kartu šios naujovės užtikrina stabilų, akims nekenkiantį produktyvumą per ilgas darbo valandas.

„Philips 243S1″ galima įsigyti nuo 2022 m. sausio mėn. už gamintojo rekomenduojamą kainą – 329 EUR.

 

4 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    hmmm kaip gali monitorius suteikti komfortą? 😀

  2. nemesis parašė:

    Man tai tie spaudos pranešimai, užsakomi straipsniai išvis juokingai atrodo. Gaila kad nėra reikalavimo juos žymėti dar net neįėjus į aktualiją (delfi.lt, ar kitur pvz.). Skipinčiau kaip spam ir tiek…

  3. aiwaris parašė:

    na TN kad sukelia diskonforta tai tikrai pritariu 😀 na bent jau man monitorius gali sukelti akim konforta tik su kuo daugiau Hz ir aisku ne TN.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.