Naujasis Apacer Mega Steno AS130+

Apacer, viena iš pirmaujančių pasaulyje „flash“ atminties gamintojų, šią savaitę pristatė specialaus leidimo AS130 kortelių skaitytuvą, rinkoje tiesiog žinomą AS130 Plus vardu. Šis specialiai sukurtas artėjančioms Šv. Velykoms.

Apacer didelį dėmesį skyrė šio priedo dizainui. Aukso spalvos AS130 Plus spinduliuoja „šiltą“ ir elegantišką blizgesį, kas jį daro išskirtiniu kitų produktų šioje serijoje akivaizdoje. Be viso to, jo žavi ir ypač mažo svorio dizaino koncepcija jį daro puikiu priedu kiekvienam mobiliojo telefono vartotojui.

Be jo prašmatnios dizaino koncepcijos, AS130 Plus paskirtis yra palaikyti microSD, microSDHC ir M2 tipo korteles, o tam nereikia jokių papildomų priedų. Naudojant AS130 Plus vartotojai gali lengvai perkelti sukauptą informaciją iš savo mobilaus į asmeninį kompiuterį ir, žinoma, atvirkščiai. Produktas gali pasiekti 480Mb/s spartą, tad, pasak Apacer, tai padeda per ypač trumpą laiką apsikeisti duomenimis su jūsų asmeniniu ar nešiojamuoju kompiuteriu.

Naujasis Apacer Mega Steno AS130+ kortelių skaitytuvas Europoje kainuoja vos 25 litus, o šiam mažam ir elegantiškam įrenginiui suteikiama net dviejų metų garantija.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.