Naujasis flagmanas iš MSI – Big Bang Marshal

Kompanija MSI šiandien pristatė entuziastams skirtą naują Big Bang šeimos atstovą Marshal, kuris yra pagrįstas Intel P67 lustų rinkiniu, pasižymi LGA1155 procesoriaus lizdu bei yra aprūpintas B3 revizijos lustu ir yra skirtas žaidėjams bei spartintojams.

MSI Big Bang Marshal pagrindinė plokštė turi net aštuonis PCI-Express x16 lizdus, o tai leis į ją įdėti net iki keturių nVidia ar AMD vaizdo posistemių, kurie būtų atitinkamai sujungti SLI arba CrossFireX rėžimais. Neužmirškime dvylikos USB 3.0 jungčių, integruoto Creative X-Fi MB2 garso bei OC Genie II mygtuku ir Click BIOS (UEFI) palaikymo. Firminis Hydra-X rėžimas čia taip pat galimas.

Pakuotė vartotojai ras ir vieną įdomų dalyką, tai yra OC valdymo skydą, kurį bus galima laikyti korpuso išorėje. Šis leis realiu laiku keisti įvairius parametrus neišjungiant kompiuterio ar nelendant į BIOS nustatymus. Deja, tačiau entuziastams skirtos pagrindinės plokšės kaina kol kas dar nėra žinoma.


5 Komentarai

  1. daniukas21 parašė:

    speju kaina apie 1000 zaliu 🙂

  2. killermk parašė:

    daniukas21> biskiuka persistengei su kaina, dabartines big bang eina po 300$, taigi sita neturetu kainuot net puses ka tu spejai 😉

  3. daniukas21 parašė:

    antras spejimas 400 zaliu 😀

  4. Ndx parašė:

    Man atrodo prireiks ir trečio…
    Nors kam spelioti, jei vistiek sumą iš oro imi

  5. daniukas21 parašė:

    na taip kaina apie 450 usd bus
    http://www.guru3d.com/article/msi-big-bang-p67-marshal-review/25
    is pradziu tai per riebiai kaina soviau 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.