Naujasis HTC flagmanas – Sensation

LG jau kiek ankščiau pristatė savo dviejų branduolių išmanųjį telefoną Optimus 2X, o Samsung ruošiant spartesnį Galaxy S II variantą, nei buvo planuota ankščiau, HTC taip pat nusprendė anonsuoti savo pirmąjį dviejų branduolių išmanųjį telefoną.

Kompanija HTC oficialiai pristatė gandais apipintą Sensation išmanųjį telefoną, kurį varo dviejų branduolių, 1.2GHz dažniu dirbantis Qualcomm MSM 8260 procesorius. Įrenginys sveria 148 gramus ir turi naujausią Google Android 2.3 operacinę sistemą.

Naujasis HTC flagmanas taipogi turi 768MB darbinės atminties, 8MP raiškos ir VGA raiškos priekinę bei galinę kameras atitinkamai, microSD kortelių skaitytuvą, GPS imtuvą, 1520 mAh bateriją ir visus būtinus bevielius ryšius – WiFi, Bluetooth 3.0 bei 3G. Nepamirškime ir net 4.3 colio įstrižainės prisilietimui jautraus ekrano, kuris geba atvaizduoti 540×960 taškų rezoliuciją ir pasižymi Gorilla stiklu.

Kompanija kol kas tiksliai nepranešė, kada išmanusis telefonas pasirodys, tačiau manoma, jog tai įvyks dar šį mėnesį. Jis tuo pačiu metu pasirodys ir Europoje, ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Deja, tačiau jo rekomenduojama kaina taip pat kol kas nėra visiškai aiški.


7 Komentarai

  1. Pasisiauses parašė:

    Jei HTC dar ir dizainerį savo hardwarui nusisamdytų padorų, tai būtų tikrai super telefonai.

  2. cepukas parašė:

    del dizaino pritariu,jau tokie jie vienodi 😀

  3. Jordan parašė:

    Jau turiu Optimus 2x tai jis manes nelabai ir domina 🙂 Speju su Custom ROM\’ais bus bedu nemazai kaip ir su manuoju LG…. Bent bent jau iskart tures 2.3

  4. NForce parašė:

    Abejotina kad HTC turės bėdų su custom ROM\’ais

  5. cepukas parašė:

    Tai,kad htc isvis nelabai turi bedu su custom rom

  6. Jordan parašė:

    As apie sita kalbu nes jis dual core

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.